- 2,406
- 510
- 113
bu yenı acılan bır bahıs turu degıl mı
yenibu yenı acılan bır bahıs turu degıl mı
Hava sıcaklığına bilemem ben @AHMET4102 iyi bilirgece yarısı 10 cıvarı gıbı duruyor , gelır bu bahıs sende mı oynadın![]()
Yanlız Ahmet bu hava tahmini işini tutturdun sen bak8yorum henüz kayıp yok bir İzmirli olarak ( İstanbul'da yaşıyorum) İzmir bu gün zor diyorum ama olursada sen birdaha vazgeçme hava durumundan İST şişli oynayacaklara bilgi verebilirim18,3 suan zabaha gdar burdayık donsun buralar @Shellac
ızmır gelecek bugunYanlız Ahmet bu hava tahmini işini tutturdun sen bak8yorum henüz kayıp yok bir İzmirli olarak ( İstanbul'da yaşıyorum) İzmir bu gün zor diyorum ama olursada sen birdaha vazgeçme hava durumundan İST şişli oynayacaklara bilgi verebilirim![]()
bu yanlıs verıyor16 müdür sen nereden bakıyorsun??Ekli dosyayı görüntüle 65062
Ooo ben 15 altı bekliyorsun zannettim 7 derece ve İzmir ... Allah'ın takdiri biz bilemeyiz17 ye ındı 7.1 derece daha ınerse tmmdır
ıner ıner gece 5-6 arası en gecOoo ben 15 altı bekliyorsun zannettim 7 derece ve İzmir ... Allah'ın takdiri biz bilemeyiz![]()
Google a MGM yaz çıkar resmi kaynak Meteoroloji isleri Genel Müdürlüğünerden bakıyorsun güncel hava durumuna ?
https://www.mgm.gov.tr/nerden bakıyorsun güncel hava durumuna ?
Ahmoo bol şansıner ıner gece 5-6 arası en gec![]()
12 den sonra Rüzgar kuzeydoguya dönüyor üşütür İzmir'i
tşkAhmoo bol şans
hadı bklm12 den sonra Rüzgar kuzeydoguya dönüyor üşütür İzmir'i![]()