- 1,100
- 748
- 113
Kambersiz düğün olmaz sonuçta 
Kanka getiriyoz bunuGeldim knka kim demiş eksiğim diye sadece biraz geç kaldım işlerim vardı![]()
İlk mac cok iyi gidiyoEkli dosyayı görüntüle 57069 Ekli dosyayı görüntüle 57070Bakalım Arkadaşlar Deģerlendirin Derim Bostonun İlk Yari Baya Düşük Vermişler Sakat Falan mı Var Acaba....
Saol kardesim bu sans iste ama lakers haric kupon iyi oyna derim lakers da guveniyom ama sayi cok iste....Kanka baktım yatıyor gibi bahsin ters totem uygulayıp oynadığının tersine bascam benim şanssızlığım senin şansın olmuş olacak![]()
İlk mac icerdeİlk mac cok iyi gidiyo
Toronto sikintida gelir insallah odaEkli dosyayı görüntüle 57069 Ekli dosyayı görüntüle 57070Bakalım Arkadaşlar Deģerlendirin Derim Bostonun İlk Yari Baya Düşük Vermişler Sakat Falan mı Var Acaba....
İlk ceyrek en kotu 55 gelir torontodaToronto sikintida gelir insallah oda
İyi hizlandilar olacakToronto sikintida gelir insallah oda
3. Macta Myi gidiyo 2de sikinti var oda gelicek 2.c hizli gecicek en kotu 65 bkliyorumEkli dosyayı görüntüle 57069 Ekli dosyayı görüntüle 57070Bakalım Arkadaşlar Deģerlendirin Derim Bostonun İlk Yari Baya Düşük Vermişler Sakat Falan mı Var Acaba....
Gelecek bu mac geleceeeekkkk!!!!İyi hizlandilar olacak
Gecmis olsun sanirim sadece toronto macindan yatickEkli dosyayı görüntüle 57069 Ekli dosyayı görüntüle 57070Bakalım Arkadaşlar Deģerlendirin Derim Bostonun İlk Yari Baya Düşük Vermişler Sakat Falan mı Var Acaba....