Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede İyi Maçlar Seçtim Galiba

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,923
113
Çok güzel maçlar çıkartmışsın dostum bir tane yatar dediğim maç çıkmadı ;)

abikarinca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,603
1,360
113
Güzel kupon Lakers hariç mantıklı geldi şansın bol olsun dost
Laker ve new cok sayi atiyo ikiside lakers 120 garanti new 120 garanti lakersin yenmesi icin fazla atmasi lazim diye dusundum yoksa kolay kolay 230 lu baremlerde uste girmem sanki mac uzar gibimede geliyo sans artik :)))

gmler1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
211
80
28
Laker ve new cok sayi atiyo ikiside lakers 120 garanti new 120 garanti lakersin yenmesi icin fazla atmasi lazim diye dusundum yoksa kolay kolay 230 lu baremlerde uste girmem sanki mac uzar gibimede geliyo sans artik :)))
sen nba tanımamıssın daha heralde 2-3 sene oluyo nba oynayalı belli 12 senedir nba ile urasırım bu kupon cok rht yatacak senin hatan deyil kardeş hemen yanlıs anlama nba takımları ibne takımlardır

abikarinca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,603
1,360
113
Kanka kalbim seninle 2 30 a kadar burdayim yarın mesai var onun için erken yatmam lazım sabah 6 da kalkcam lakin totem sözümü söylerim gece sabah jalktogimda papara dan bı bildirim okur bı bakmışım sen bana 20 TL gönder missin :D
Dost Sozu soylemeden yatma....Papara hesabina saat 8 bak :)

abikarinca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,603
1,360
113
Usta sağol emeğin çoktur bişey diyemem kupon tutsun atmasanda olur kazan ki gır gır amaç :) senin kalbini biliyorum hergun çekiliş yapıyorsun kazanırsın inşallah 2.30 da sözümü söyler çeker giderim:D
Insallah zaten bugun amacim formda 1 k dagitmakdi bi sitenin sakatina geldik cekilissiz asmak zorunda kaldim ama insallah hepimiz kazaniriz....