- 2,603
- 1,360
- 113
Güzel kupon Lakers hariç mantıklı geldi şansın bol olsun dostEkli dosyayı görüntüle 57069 Ekli dosyayı görüntüle 57070Bakalım Arkadaşlar Deģerlendirin Derim Bostonun İlk Yari Baya Düşük Vermişler Sakat Falan mı Var Acaba....
Laker ve new cok sayi atiyo ikiside lakers 120 garanti new 120 garanti lakersin yenmesi icin fazla atmasi lazim diye dusundum yoksa kolay kolay 230 lu baremlerde uste girmem sanki mac uzar gibimede geliyo sans artikGüzel kupon Lakers hariç mantıklı geldi şansın bol olsun dost
Saol insallahÇok güzel maçlar çıkartmışsın dostum bir tane yatar dediğim maç çıkmadı![]()
@smtgs1905 @AnlAkky @ASLAN90 Kardeşlerim bu kuponun sizin totemlerinize ihtiyaci varEkli dosyayı görüntüle 57069 Ekli dosyayı görüntüle 57070Bakalım Arkadaşlar Deģerlendirin Derim Bostonun İlk Yari Baya Düşük Vermişler Sakat Falan mı Var Acaba....
Kanka kalbim seninle 2 30 a kadar burdayim yarın mesai var onun için erken yatmam lazım sabah 6 da kalkcam lakin totem sözümü söylerim gece sabah jalktogimda papara dan bı bildirim okur bı bakmışım sen bana 20 TL gönder missin
sen nba tanımamıssın daha heralde 2-3 sene oluyo nba oynayalı belli 12 senedir nba ile urasırım bu kupon cok rht yatacak senin hatan deyil kardeş hemen yanlıs anlama nba takımları ibne takımlardırLaker ve new cok sayi atiyo ikiside lakers 120 garanti new 120 garanti lakersin yenmesi icin fazla atmasi lazim diye dusundum yoksa kolay kolay 230 lu baremlerde uste girmem sanki mac uzar gibimede geliyo sans artik))
Dost Sozu soylemeden yatma....Papara hesabina saat 8 bakKanka kalbim seninle 2 30 a kadar burdayim yarın mesai var onun için erken yatmam lazım sabah 6 da kalkcam lakin totem sözümü söylerim gece sabah jalktogimda papara dan bı bildirim okur bı bakmışım sen bana 20 TL gönder missin![]()
Canin sag olsun sansimizi denedik...sen nba tanımamıssın daha heralde 2-3 sene oluyo nba oynayalı belli 12 senedir nba ile urasırım bu kupon cok rht yatacak senin hatan deyil kardeş hemen yanlıs anlama nba takımları ibne takımlardır
8 mi tamam son sözü soyler totem sözümü kupon gelir bekle ve gör anlaşılan saat 8 diyerek 50 TL mi kastettin ?Dost Sozu soylemeden yatma....Papara hesabina saat 8 bak![]()
Yok kardesim ama elinden geleni yaparim saat 8 de kupon sonuclanacak8 mi tamam son sözü soyler totem sözümü kupon gelir bekle ve gör anlaşılan saat 8 diyerek 50 TL mi kastettin ?
Usta sağol emeğin çoktur bişey diyemem kupon tutsun atmasanda olur kazan ki gır gır amaçYok kardesim ama elinden geleni yaparim saat 8 de kupon sonuclanacak![]()
Insallah zaten bugun amacim formda 1 k dagitmakdi bi sitenin sakatina geldik cekilissiz asmak zorunda kaldim ama insallah hepimiz kazaniriz....Usta sağol emeğin çoktur bişey diyemem kupon tutsun atmasanda olur kazan ki gır gır amaçsenin kalbini biliyorum hergun çekiliş yapıyorsun kazanırsın inşallah 2.30 da sözümü söyler çeker giderim
![]()
İnşallah kardeşim inşallahInsallah zaten bugun amacim formda 1 k dagitmakdi bi sitenin sakatina geldik cekilissiz asmak zorunda kaldim ama insallah hepimiz kazaniriz....
Bn kuponu takibe gelicem gerci gerci kupon suresi yaklasik 6 saat ama yeterki tutsun 16 saatte totem yapariz.seni etkinliklerin cok cu ara kupon tutmuyo gerci
Sen totemi yap cekilis kolay @AnlAkky eksikKnk bu kuponda gelince çekiliş yapcan mı
Geldim knka kim demiş eksiğim diye sadece biraz geç kaldım işlerim vardıSen totemi yap cekilis kolay @AnlAkky eksik