Kanka yaz canlı desteğe aynen şunu söyle :Siteyi denemek için attık ödeme yapıyor mu diye herkes gördüyse benim için sıkıntı yok
100 yıldır bu kafayla bir yere gelememiş bir millet 20 yılda da gelemezdi zaten tost. Kafa değişmezEn iyisi brakmakta abi onuda milletime çok görmüyorum bu devlette böyle bir millete hayret etmek lazım 20 yıldır aynı kafa lspflworoodksjr
Adam haklida o 5 o çekim yapan lale belkide siteden biriO adamda haklı aq
Bakan olarak 10 dk da sıra numarasi 1 geçiyorsitede canlı destekte sadece 1 kişi var WHWİEBSJSJ
Bende de aynıYaklaşık 1 saattir böyle 😂😂
Sırada numaranız 3. Bekleme süreniz yaklaşık 1 dakikadır.
Sen niye 50 tl koymuyon olum sende buranın dümencisisin ikileeeBiri feda edeceğine 10 kişi 50 tl versin ben yatırım yapayım gelirse söylerim 😀😀
Bir kişiden 500 tl gideceğine 10 kişiden 50 tl gitsin 50 tl kimseye koymazSen niye 50 tl koymuyon olum sende buranın dümencisisin ikileee)
Ama bu site sahte kesinBir kişiden 500 tl gideceğine 10 kişiden 50 tl gitsin 50 tl kimseye koymaz
alındı,teşekkürler
Şartlarını fotoğraftan okuyun
Bir grupta gördüm konusu olmadığından dolayı açıyorum 750 TL veriyor. 2500 yap Yatırımın 2 Katı kadar çekebiliyormussun ben çekim veya yatırım yapmadım şartları tamamladım ama yapmadım şansını denemek isteyen yapabilir.