- 358
- 112
- 43
Lisansta acayip bizimoglan gir incele bakdayı lisansı var sitenin nasıl oluyo
Lisansta acayip bizimoglan gir incele bakdayı lisansı var sitenin nasıl oluyo
Valla dai cok değişik anlamadm umarm öder bazzi siteler valla belli olmuorda destek dedikleri gbii yok 25 k yatr 75 muhabbeti yapmasaydi inanirdik ve lisans sahte diorlar bı bana sıcak geldi bu sitedayı lisansı var sitenin nasıl oluyo
Yok kanka 2.5 yap 2.5 yatır 5 k çek bu da oluyormuş keşke dediğin gibi olsaydida odeseydiler herkes ödeme yapmaz Dior yatirim biri yaptı kayboldu gelişmeleri alamadıkŞöyle düşünün arkadaşlar 2500tl bakiye yapıp 5000 TL yatırım yapsanız toplam bakiyeniz 7500tl olur sen nasıl 5000tl yatirim yapipta 10000tl çekeceksin ki dolandırıcı oldukları burdan belki zaten
Usta engellediler mi veya son durum nedir yooladilar muİnanmayan arkadaşlar için atıyorum Ekli dosyayı görüntüle 804891
Kardeş siz saf mısınız cidden? Lisans site içine yönlendiriyor, lisansa ait siteye değil.dayı lisansı var sitenin nasıl oluyo
Kanka adamlar uyudu canlı destekte kapandı yollarlarsa yarın kalktıklarında ancaUsta engellediler mi veya son durum nedir yooladilar mu
ShhahahhahahahhaahhKanka adamlar uyudu canlı destekte kapandı yollarlarsa yarın kalktıklarında anca
Dolandirici site uzqk durun
Şartlarını fotoğraftan okuyun
Bir grupta gördüm konusu olmadığından dolayı açıyorum 750 TL veriyor. 2500 yap Yatırımın 2 Katı kadar çekebiliyormussun ben çekim veya yatırım yapmadım şartları tamamladım ama yapmadım şansını denemek isteyen yapabilir.
Bekliyoruz hepimiz kral 🤣Çeken yok mu ağa ona göre yatırım yapıcaz
20k oldu bendede kasa. En son 20k oluyor gitmiyor ilerisite dolandırıcı crash oyununu sen başlatıyorsun şuan bu yazıyı yazarken arkada açık kendisi ilerlerdi 22x gördüm![]()
Kanka geldi mi?Sağlık olsun giden 500 olsun