- 70
- 28
- 18
2587 yaptık 500 yatırım yapalım mı ne diyorsunuz
2.5 yapsak 2.5 yatursak 5 k olsa kasa hepsini çeksek oluyormu ? Mantiken
Şartlarını fotoğraftan okuyun
Bir grupta gördüm konusu olmadığından dolayı açıyorum 750 TL veriyor. 2500 yap Yatırımın 2 Katı kadar çekebiliyormussun ben çekim veya yatırım yapmadım şartları tamamladım ama yapmadım şansını denemek isteyen yapabilir.
Ahahahahwgwgege gece gece kahkaha attım herkes dolandırıcı olamıyor işte kralHepsini bastım üst limit te 20.000 miş zaten 😂
Hayır site işi bilmiyor bu kadar kişi pusuda bekliyor. Bir kişiye Ödeme yapsa biz 50 kefal de atlarız
😂😂😂Beyler gelen giden yok hâlâ 😂😂
Gardaş Burası Münihmi🤣🤣
Hahahahaa 20 senelik Sitem Bile İnisiyatif göstermiyor Kural Bu şekilde diyip Bunlar Ne Kadar Şirin yardımcı sever İnsanlarımız Böyle 🤣 İvabetcim Tamam Kurnazsin Anladık da Burdakilerde Sultanahmet'te Turist Değil🙃😀HHahahaha komedi orosbu çocukları bide inandırıcı olsun diye üst birimle konuşayım diyo Bonus kuralarini nasıl değiştirme haklarını sahpiler ama parayı gorunce
Benim arkadaş çekim almış bakın2587 yaptık 500 yatırım yapalım mı ne diyorsunuz
ala ala gerçektenmiBenim arkadaş çekim almış bakın
Vallahi çekmiş yalan mı soylicemala ala gerçektenmi)))))))))
Valla bu site fake olmasa cennete gider aw kasalar herkesn 2.5 2.5 tebyatirim yapsak aw bedava 2.5 kVallahi çekmiş yalan mı soylicem
Yokmudur kumardan vuran buna 2.5 k feda etsn bizde yatiralm saç sakal birbirine girmiş tras olalam aw
Şartlarını fotoğraftan okuyun
Bir grupta gördüm konusu olmadığından dolayı açıyorum 750 TL veriyor. 2500 yap Yatırımın 2 Katı kadar çekebiliyormussun ben çekim veya yatırım yapmadım şartları tamamladım ama yapmadım şansını denemek isteyen yapabilir.
Ful kasa gidersen zaten kaynedersnde valla 2.5 k oldu bekliorm biri yatırım yapsn ödendi desinHerkes kazandıysa ben bu parayı nasıl kaybetmeyi becerdim crashda 2 mayında ilk el tüm para kayıp