- 2,928
- 1,305
- 113
Normalde huyum değil tek kuponla bitiririmNormalde 2400 atacaktım dedim eğlenelim biraz ondan az attım
Normalde huyum değil tek kuponla bitiririmNormalde 2400 atacaktım dedim eğlenelim biraz ondan az attım
Normalde 2400 atacaktım dedim eğlenelim biraz ondan az attım
Kazanç olunca bir sürü insan sürüsü dadanıyor konuya malesefGol gelince herkes etiket atmaya başladı adama
2400 atsan direkt 20 k ediyormuşNormalde 2400 atacaktım dedim eğlenelim biraz ondan az attım
Herkes atmış mi bakayımGol gelince herkes etiket atmaya başladı adama
Şimdi tek maç git hedefe kombin riskliNormalde huyum değil tek kuponla bitiririm
Kısmet öte köy yok 2400Normalde huyum değil tek kuponla bitiririm
Bundan sonra tek maç gidersen daha iyi olabilir ama yine de sen bilirsinNormalde 2400 atacaktım dedim eğlenelim biraz ondan az attım
Menfaat bekliyorsun kanka tabi ki Kore 2.ligi macindan kime ne roll dagitimi olursa diye burada herkesNe anlatıyon kanka menfaatmi bekliyoz rol takip ediyoruz ceketimizi bıraksak laf cikicak herhalde
Bugün 2 olsun artık sonu güzel olsun da boşverNormalde huyum değil tek kuponla bitiririm
Eyv dostArkadaşlar bakacam Mac yoksa zaten ben 6 kişi seçtim 500 er atıp bitirecem akşam deneyecem tek kupon