- 5,088
- 741
- 113
95
Tamam bende onu diyorum bu bülten futbol için nasıl zayıf baktım baktım bültene anlam veremedim 😂Futbol için dedim kral
Güney Kore 2.lig kral bilindik değil Lig 😀Tamam bende onu diyorum bu bülten futbol için nasıl zayıf baktım baktım bültene anlam veremedim 😂
Dürüst olmak gerekirse ben bültenin zayıflığından değil de bu adımda bitirip 6 Kişiye dağıtım yapıcam dediği için bitirmesini diliyorum bize de gündüzden birer kupon parası çıksın diye ama yine de takdir kendisinin Allah gönlüne göre versin.Futbol için dedim kral
6 kişiye şans olacak olması çok iyi olurDürüst olmak gerekirse ben bültenin zayıflığından değil de bu adımda bitirip 6 Kişiye dağıtım yapıcam dediği için bitirmesini diliyorum bize de gündüzden birer kupon parası çıksın diye ama yine de takdir kendisinin Allah gönlüne göre versin.
Kanka şuan benim futbol bültende 60 maç var canlı 😂Güney Kore 2.lig kral bilindik değil Lig 😀
Eyv dost kesnee bereketArkadaşlar emek veren 6 arkadaşa 500 er atıyorum geri kalanlar kusura bakmayın bir dahakine hep beraber kazanırız umarım herkese atarım
Evet reis güzel bakalım nasip6 kişiye şans olacak olması çok iyi olur