Enişte konu aç butonunun oraya artık bi bekçi eline ıslak sopa ile beklemesi lazımGeldi yine iki gözümün çiçeği
Enişte konu aç butonunun oraya artık bi bekçi eline ıslak sopa ile beklemesi lazımGeldi yine iki gözümün çiçeği
Ben nerden bılıuım martta tlıhıvler basl7orPeki bunu avukatım niye bana demedi dost emin misin
Tutukluluk yok dost 6 binlira para cezası aldm ama 2019 yılında bir suçtan dolayı habg almıştım habg bozulmasın diyeDosyada tutuklu yoksa en az 1 sene
Arkadaşlar istinafa başvurduk kaç ay sürüyor ortalama bilgisi olan varmı
Dosya sayısına göre su an zaten aşırı dosya var bakanlk açıklaması he kafadan söylemiyorum iş yükünü azaltmak için yargıçların çalışmalar yapiyolar işteDosyanın onaylanma süreci bölge adliye mahkemesine göre değişiklik gösterir
Seni artik şiddetlen kınıyorum ve yeter diyorumArkadaşlar istinafa başvurduk kaç ay sürüyor ortalama bilgisi olan varmı
Umarım girersin içeri. Forum olarak rahat ederiz sen çıkana kadar. Ama senin gibi kırık 3 - 4 kişi daha varTutukluluk yok dost 6 binlira para cezası aldm ama 2019 yılında bir suçtan dolayı habg almıştım habg bozulmasın diye
Tutukluluk yok dost 6 binlira para cezası aldm ama 2019 yılında bir suçtan dolayı habg almıştım habg bozulmasın diye
Deme öyle başına gelirUmarım girersin içeri. Forum olarak rahat ederiz sen çıkana kadar. Ama senin gibi kırık 3 - 4 kişi daha var
E devletten uyap a bağlan, Dosya sorgulama >> ceza davalarını sorgula kısmını seç arat açılacak menüde sana açılan tüm davaları göreceksin. İstinafa giden davan da orada görünür o dosyanın üstüne tıkla taraf bilgileri, evrak vs kısmını göreceksin evrak kısmına tıkla ardından kırmızı renkte son 20 evrak yazar ona tıkla açılan kısımda davana eklenen tüm evrakları savunmalarını vs ne varsa hepsini görebilirsin, istinaf davasının tahmini bitiş süresi her gelişme her karar son 20 evrak kısmına eklenir uyap üzerinden hepsini takip edebilirsin.Arkadaşlar istinafa başvurduk kaç ay sürüyor ortalama bilgisi olan varmı
Onda o akıl varmı sence onu anlayabilicek deli adam deliii bildigin deliiE devletten uyap a bağlan, Dosya sorgulama >> ceza davalarını sorgula kısmını seç arat açılacak menüde sana açılan tüm davaları göreceksin. İstinafa giden davan da orada görünür o dosyanın üstüne tıkla taraf bilgileri, evrak vs kısmını göreceksin evrak kısmına tıkla ardından kırmızı renkte son 20 evrak yazar ona tıkla açılan kısımda davana eklenen tüm evrakları savunmalarını vs ne varsa hepsini görebilirsin, istinaf davasının tahmini bitiş süresi her gelişme her karar son 20 evrak kısmına eklenir uyap üzerinden hepsini takip edebilirsin.
Onda o akıl varmı sence onu anlayabilicek deli adam deliii bildigin delii