http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İstifada Bir Hizmettir

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
Dost gelen enkaz giden enkaz aldı bu bi sorun bence
Dostum burası beşiktaş her gelen zaten enkaz devraldık diyo demirören bağ bahçe varken mi geldi tonla transfer yaptı fikret orman gelirken herşey çok mu güzeldi o kadar adam getirdi beğenmediğimiz çebi bile daha aktifti verdikleri paralara bak aldığı adamın oynadığı topa bak
Takımdaki oyuncular zannedildiği kadar kötü değil sadece çabuk dağılıyorlar 3 tane net taşıyacak oyuncu ile bu takım şampiyonluğa yine oynar gs de sanchez,torreria,icardi(osimhen) takımı taşıyor sara,yunus,jacops,BAY,sallai falan Beşiktaş'a koy bunlar nasıl oyuncu dersin çünkü bütünlük yok şu takıma tecrübeli yıldız 6 numara bir de santraforla çok net şampiyon olursun

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,780
10,595
113
Takımdaki oyuncular zannedildiği kadar kötü değil sadece çabuk dağılıyorlar 3 tane net taşıyacak oyuncu ile bu takım şampiyonluğa yine oynar gs de sanchez,torreria,icardi(osimhen) takımı taşıyor sara,yunus,jacops,BAY,sallai falan Beşiktaş'a koy bunlar nasıl oyuncu dersin çünkü bütünlük yok şu takıma tecrübeli yıldız 6 numara bir de santraforla çok net şampiyon olursun
Dost acil seçime gitmesi lazım beşiktaşın devre arasında yoksa işler zora gider

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,588
5,928
113

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,780
10,595
113
Takım da bişey yok sıkıntı alternatif bide bu hocayla olmaz

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,228
594
113
Boşuna yatirim yapılıyor ronaldo messi neymar olsa ne olur
Oynadın takımlar göztepe kayseri Konya sivas Hatay bunlar için gerek yok büyük isimlere bunları da yenemeyen gitsin 5 ligde oynasın

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,780
10,595
113
Oynadın takımlar göztepe kayseri Konya sivas Hatay bunlar için gerek yok büyük isimlere bunları da yenemeyen gitsin 5 ligde oynasın
Nemi olur 👀

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Bunu sezon başı yapabilirdi kanadı yokken kanatları satmicak forvet yoksa yedek alıcak chamberlain nerde salih niye yok bahtiyar noldu da kesildi bu takımdan hani ueni atibaydı

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,654
11,606
113
Bülent Usluyu açın arkadaşlar

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,780
10,595
113
Saydığın 3 oyuncu olsaydı şuan kafada gidiyordu Beşiktaş dost

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
Yıllarını basketbola vermiş profesyonel oynamış ömrğ böyle geçmiş adam geldi futbola bize vaat veriyo
Dost acil seçime gitmesi lazım beşiktaşın devre arasında yoksa işler zora gider
Valla dostlar Beşiktaş sonuç değil süreç takımıdır hep sabır sonunda şampiyon olmuştur karşıda iktidar gücünü almış Dursun Özbek ve Ali Koç var gelen yönetimin de ilk etapta birşey yapması zor gibi ben önümüzdeki seneyi de bu yönetim bu hocayla görme taraftarıyım herif zor süreçte elini taşın altına koydu büyük risk aldı 1 sene de postalamak bana doğru gelmiyor gelen yönetimle de sıkıntılı olursa bu sefer 10 yıl şampiyonluk göremeyiz bence

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,780
10,595
113
Valla dostlar Beşiktaş sonuç değil süreç takımıdır hep sabır sonunda şampiyon olmuştur karşıda iktidar gücünü almış Dursun Özbek ve Ali Koç var gelen yönetimin de ilk etapta birşey yapması zor gibi ben önümüzdeki seneyi de bu yönetim bu hocayla görme taraftarıyım herif zor süreçte elini taşın altına koydu büyük risk aldı 1 sene de postalamak bana doğru gelmiyor gelen yönetimle de sıkıntılı olursa bu sefer 10 yıl şampiyonluk göremeyiz bence
Dost bu hocayla olmaz adalı gelir Sergen ozmaan gelmesinde göreyim

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,315
1,604
113
Ablacım rafa Silva 🤣🤣🤣

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Biz gerekirse hakemide yeniceksin diyen Seba'dan geliyoruz sen çıkıp çatur çutur rakiplerini inönüye gömüceksin iş derbilere kalıcak hasan verdiği hiçbir vaadi yerine getirmedi seçim zamanı talisca için söyledikleri hala aklımda kimlerle masaya oturuyorum diyodu getirdiği hoca giovanni kurtarıcı olarak onur bulutu oyuna sokan adam amk rakibinde Mourinho var ligde 3 şampiyonluk görmüş okan var bize gioavanni adamlar icardi osimhen oynuyor fener nesry dzeko oynuyo beşiktaş immboile mustafa sen fazla iyimsersin devir eskisi gibi sabretme vakti değil

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
Biz gerekirse hakemide yeniceksin diyen Seba'dan geliyoruz sen çıkıp çatur çutur rakiplerini inönüye gömüceksin iş derbilere kalıcak hasan verdiği hiçbir vaadi yerine getirmedi seçim zamanı talisca için söyledikleri hala aklımda kimlerle masaya oturuyorum diyodu getirdiği hoca giovanni kurtarıcı olarak onur bulutu oyuna sokan adam amk rakibinde Mourinho var ligde 3 şampiyonluk görmüş okan var bize gioavanni adamlar icardi osimhen oynuyor fener nesry dzeko oynuyo beşiktaş immboile mustafa sen fazla iyimsersin devir eskisi gibi sabretme vakti değil
Evet o konuda doğru diosun bu yonetimin en büyük hatası göz boyamak oldu daha hicbir şeyi oturtamadan şampiyon olacaz gibi laflar söylediler Fikret Orman tarzı bikaç yıllık planlama yapıp tekrardan ligi domine edecek yapıyı olusturamadılar bu sene şampiyon olamiyacağımız zaten belliydi boşa yüksek maliyetli transfer yapıp beklenti oluşturdular

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Evet o konuda doğru diosun bu yonetimin en büyük hatası göz boyamak oldu daha hicbir şeyi oturtamadan şampiyon olacaz gibi laflar söylediler Fikret Orman tarzı bikaç yıllık planlama yapıp tekrardan ligi domine edecek yapıyı olusturamadılar bu sene şampiyon olamiyacağımız zaten belliydi boşa yüksek maliyetli transfer yapıp beklenti oluşturdular
Kimse onlarda 10-15 verip adam çekmelerini beklemedi 10 haftada 13 puan fark yemek nedir böyle mi hazırlandılar sezona avrupada bile işimiz zor kasımda bütün yıl çöpe mi atılır kafaya oynayacak takım kurmak zorundaydı beşiktaş bu takımın yedeğinde onur bulut olamaz beşiktaşın forvet alternatifi mustafa olamaz kanatsız kartal olmaz

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,101
2,218
113
Adalı başkan sergen hoca ordan devam
Adalı da hemfikirim ama sergen Yalçın konusunda net gelmemeli yapılanları unutmadık şampiyon oldu lig başlayınca imza atti yeni sezonda ki şampiyon olduğu sezon tam pandemi sezonu biri şansa şampiyon olacaktı biz olduk

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,673
2,767
113
Vol : Hasan arat

Çakma johhny sins ve kolpa hasan süresi an itibariyle dolmuştur. Hele çakma hollandalı gioavanni giderken marioyuda götür
Aslında 3 büyüklerin kadro kaliteleri arasında çok fazla farklar yok. Hoca faktörü çok önemli. Yani Beşiktaş bu kadroyla şampiyon olsa kimse de şaşırmazdı. Sergen hoca 13-14 futbolcuyla şampiyon yapmıştı Beşiktaşı