- 32,008
- 26,258
- 113
Hiç mi ekstrası olmaz bi lavuğun ya ne hücğma katkısı var ne defansa sözde en pahalı transfer Braga dolandırdı biziAl.musrati den daha iyi oynarım ben çıksam o sahaya 5 yıl amatör oynadim zamaninda
Hiç mi ekstrası olmaz bi lavuğun ya ne hücğma katkısı var ne defansa sözde en pahalı transfer Braga dolandırdı biziAl.musrati den daha iyi oynarım ben çıksam o sahaya 5 yıl amatör oynadim zamaninda
Sergen'in açıklamalara baksana reis yol yapıyo zaten 8 kulüp istedi gitmedim diyo beşiktaşın bu senesi bitti seneyi düşünmeli diyo mayısta seçim var gelsin yeni başkan alsın beni diyoSergen keyfi yerinde reis yorumculuk yapıyor 🧐
Dost gelen enkaz giden enkaz aldı bu bi sorun benceAdamlar enkaz devraldı 30 tane oyuncu gönderdi hala elimizde çöpler var bu işler hemen olmaz Fb 10 senedir şampiyon olamıyor bu kadar yangın yapmadı bu sene şampiyonluk beklentisine sokan da yine bu hocaydı ama elindeki kadro anca bu kadar hoca kendi söyledi en az iki transfer dönemine ihtiyacım var diye son 15 dk immobile 3 tane net kaçırdı götünü kaldıramıyor adamlar her geldiğinde gol attı
Bende anlamıyorum inan bende anlamiyorumÇarşı grubu çıkıp fikret ormank istemiyoruz diyo bi vizyonu vardı adamın en azından ya lavuk gitti 100 ülkede kapım var diyip Giovanni getirdi hoca diye
Dostum burası beşiktaş her gelen zaten enkaz devraldık diyo demirören bağ bahçe varken mi geldi tonla transfer yaptı fikret orman gelirken herşey çok mu güzeldi o kadar adam getirdi beğenmediğimiz çebi bile daha aktifti verdikleri paralara bak aldığı adamın oynadığı topa bakAdamlar enkaz devraldı 30 tane oyuncu gönderdi hala elimizde çöpler var bu işler hemen olmaz Fb 10 senedir şampiyon olamıyor bu kadar yangın yapmadı bu sene şampiyonluk beklentisine sokan da yine bu hocaydı ama elindeki kadro anca bu kadar hoca kendi söyledi en az iki transfer dönemine ihtiyacım var diye son 15 dk immobile 3 tane net kaçırdı götünü kaldıramıyor adamlar her geldiğinde gol attı
Bariz kanat eksiği var dikine oynayan adam eksilten içe kat eden şut çeken orta açan gol yapan bi kanat ghezzalın neyi eksikti bu rashicadan muçiden onuda geçtim nkodu gönderildi şuan arabistanda ronaldoyla gol krallığı savaşı veriyor adamHasan arat 1 Burak elmas 2 al birini vur ötekine
Nkduyu göndermek Beşiktaş’a ihanettir zatenBariz kanat eksiği var dikine oynayan adam eksilten içe kat eden şut çeken orta açan gol yapan bi kanat ghezzalın neyi eksikti bu rashicadan muçiden onuda geçtim nkodu gönderildi şuan arabistanda ronaldoyla gol krallığı savaşı veriyor adam
Ah ah dost ne konuşsak boş gezzalı göndermekte aptallıktır bu kadar rotasyonsuzluğun içindeBariz kanat eksiği var dikine oynayan adam eksilten içe kat eden şut çeken orta açan gol yapan bi kanat ghezzalın neyi eksikti bu rashicadan muçiden onuda geçtim nkodu gönderildi şuan arabistanda ronaldoyla gol krallığı savaşı veriyor adam
Görüyoruz sizide ya eyüptekiler bedavadan kart görür bodrum tek kale oynarken havadan bi kırmızı kart siz ordan devam bizi salın derdimiz varyapı var yapı![]()
Dostum bende Galatasaraylıyım ama adam dert yanıyor yaptığın yoruma bak gerçekçi olsan anlıcam yapı mubabettine gelince onu Fenerbahçe söylüyor Beşiktaş ne alakayapı var yapı![]()
Fikret orman geri gelmeli Sergen i o zaman getireceksin orman ın yaptığı tek bir hata var Cenk i satıp yerine talisca bonservisini almaktı onu yapmadı yapsaydı o aradaki Başakşehir gs şampiyonluklarını almıştıkAdalı başkan sergen hoca ordan devam
Sergen zaten hasan varken gelmezFikret orman geri gelmeli Sergen i o zaman getireceksin orman ın yaptığı tek bir hata var Cenk i satıp yerine talisca bonservisini almaktı onu yapmadı yapsaydı o aradaki Başakşehir gs şampiyonluklarını almıştık