- 5,299
- 3,069
- 113
Ne cins mesajlar geliyor bir bilsenAdam insan içine çıkmaya utanıyoruz. Kaldırdık gel die sms atiyorlar paat die.
Ne cins mesajlar geliyor bir bilsenAdam insan içine çıkmaya utanıyoruz. Kaldırdık gel die sms atiyorlar paat die.
AyarlardanBildirimm sms nasil kapaniyorki
Kapatinca ne oluyor mesaj gelmiyormu yane kralAyarlardan
AynenKapatinca ne oluyor mesaj gelmiyormu yane kral
Hangi kelimeleri engellenen listesine eklersen o kelimeleri içeren hepsi engellenirOnytek alotel kod geliyor ona engel olurmu
ben hic bir siteye numaram kayit olmuorum basima geldi bir kere numara degistirdim allah kurtarsin zor isAdam insan içine çıkmaya utanıyoruz. Kaldırdık gel die sms atiyorlar paat die.
Bende Junkman kullanıyorum çok iyi iPhone için sadece uygulama spam kutusuna atıyo direk ordan da çok numaraları engelledim arayanları da engelledim ne arayan ne yazan var kafam rahat zaten site ekleme yaptıysa mail atıyor burdan da görüyorum gerek yok insanı kanser ediyolar sabahın köründe aramalar aynı mesajı 50 kere atmalar zaten canımız burnumuz da iyice kaçırıyolarJunkman indir akıllı filteryi aç
he ya bende de o vardı dün bozulduMezo sms bugüne kadar çok iyiydi bir tane sms gelmiyordu
Bugün olan oldu ne olduysa
Simdi indiridmde onu nasil yapacaz kurumunu yaptimHangi kelimeleri engellenen listesine eklersen o kelimeleri içeren hepsi engellenir
www.mezo.ai
yaw dost ben kelime engelleme yapmadik bile sms bugun hic tele gelmesiHangi kelimeleri engellenen listesine eklersen o kelimeleri içeren hepsi engellenir