Ayarli maclarin İstatistiği tamamen aldatmacadir. 300 attık Tottenham 1.5 gol üstü ne 500 alacaktık sıfırdır sıfır elde var sıfır.2 maç toplam 72 şut, evet 72 şut kornerleri saymıyorum bile 72 şutta kazara da mı girmez bitane bu şans mı? Beceriksizlik mi? Yoksa kasıt mı akıl alır gibi değil. Düşüncelerinizi merak ediyorum bu iki macla alakalı
bazen olmayınca olmaz malatyalı bu kuponum gelse ihya edıcektı benı 1 haftalık falan, üstüne bir iki arkadaşı görücektık olmuyor yıne. Öyle bir sacmalık kı ne yapsam olmuyor hemde. Sporting 87de taktı bunu da söylemiş olayım böyle bir şey yok.Ayarli maclarin İstatistiği tamamen aldatmacadir. 300 attık Tottenham 1.5 gol üstü ne 500 alacaktık sıfırdır sıfır elde var sıfır.

Demek oluyor ki marka makinada arıza verebiliyorbazen olmayınca olmaz malatyalı bu kuponum gelse ihya edıcektı benı 1 haftalık falan, üstüne bir iki arkadaşı görücektık olmuyor yıne. Öyle bir sacmalık kı ne yapsam olmuyor hemde. Sporting 87de taktı bunu da söylemiş olayım böyle bir şey yok.
Ekli dosyayı görüntüle 864690Ekli dosyayı görüntüle 864692
72 sutun 19u isabet bulmuş, hem beceriksizler, hem şikeciler. Atalanta'nın bu yıl yaptığı şikenin haddi hesabı yok.2 maç toplam 72 şut, evet 72 şut kornerleri saymıyorum bile 72 şutta kazara da mı girmez bitane bu şans mı? Beceriksizlik mi? Yoksa kasıt mı akıl alır gibi değil. Düşüncelerinizi merak ediyorum bu iki macla alakalı
İstinafa basvur hak ihlali varKanka mevzu olunca iyi olmayınca kötü değil bu kadar şuta gol olmamasi normal mi çok garip bişey bence Real maçını da katarsak 3 maçta 110 şut sadece bir gol normalmi?
Kanka şöyle diyim herkes para kazanırsa aslında sen hiçbir şey kazanmamış oluyorsun biriler kaybedecek ki kazanasın elbette şike de vardırPlatona sordum bu felsefe değil başka bi boyut dedi dost