blackzero
Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 4,495
- 2,651
- 113
İstanbul'dan ayrılsam gideceğim tek yerSinop güzel vllahi bncede
İstanbul'dan ayrılsam gideceğim tek yerSinop güzel vllahi bncede
Teşekkürler hocam.Hayatımda ilk defa İstanbula gs Eyüp maçına gittim yanımda 35k para vardı nasıl bitti bir günde anlamadım istanbulda yaşanmaz. En iyisini yapmışsın dostum denizliden Denizli den selamlar
Hadi en iyisi olsun hakkında dostDenk gelislere bak 2 Jokic))
Bir kaç ay sonra direkt yapacağım iş o olacak inşallah. Kedi alamam alerjiden dolayı ev içine ama köpek sahiplenecegim inşallah.
Kral düzeni kurduysan plan yap dünyayı gez görİyi akşamlar beyler.
Yaklaşık 3 hafta oldu İstanbul'dan ayrıldım. 10 yıldır calistigim, çevremi, alışık olduğum işi arkadaşları vs vs her şeyi bir anlık kararla geride bırakarak iç anadolunun en ücra bir köşesine yerleştim.
Memurum. Tayin istedim gözümü karartıp. Trafikten ve kira bedellerinden aşırı yorulmaya yıpranmaya başlamıştım. Biraderimle birlikte yaşıyorduk, İstanbul hiç gurbet gibi olmadı bana ama tek trafik olayı bile içimden geçti senelerce.
Şimdi geldim, kısa sürede bir düzen kurdum 1+1 eve yerleştim. Niye yaptım, nasıl yaptım diye şimdi soruyorum kendimepişman asla değilim. İş yerim evimin 100 metre uzağında. İş konusunda zaten İstanbul gibi yoğun bir yerden çıktım aşırı boşluğa düşmüş gibi hissediyorum.
Ekstra hiç bir şey yapmıyorum.
En önemlisi, evlenmeyi düşündüğüm kız arkadaşım da burada. O da bir bahane oldu İstanbul'dan kaçış için. 15 yıldır tanıdığım, üniversite zamanından yarım kalan bir hikayeydi bu da. Bir anda bambaşka bir hayata göz açtım.
Kısa kesiyorum...
Küçük bir şehirde olduğum için inanilmaz fazla zamanım var ve ek bir şeylerle zaman geçirmek, belki bu yolla para kazanmak için de olabilir, hobi için de olabilir... Ama beynim durmuş, emekliliğe ayrılmış gibi hissediyorum.
Sizce ciddi olarak soruyorum ne gibi bi uğraş olabilir.
( Bilgisayar bağımlısı biriydim ve onu da orada bıraktım. Almayı da düşünmüyorum suanlik... Ne kadar dayanabilirsem tabi)
ben valla cok zevk alıyorum üstüne de para kazanıyorum günlük 500 tlAllah korusun. Beddua mi ediyorsun) Liseye geçiş zamanında yaklaşık 3 yılımı yedi. Başka şehre gitmiştim de orda kurtulmuştum. Düşün; 59 lvl'e kadar Maradon'da lycan keserek kasmistim. Hiç bir şey bilmeden, kimeeye sormadan 😂😂 sonra öğrendim tabi her şeyini. Keşke öğrenmeseydim.. Felaket bir dönemdi. Şükür ki krovaz vs olayı çıktı ben oyundan soğumustum. Benim için en iyi item raptordu, İron bow'du. Görev itemleriydi. Dark Vane, sherion fln di. Sonra tamamen b.ku çıkmıştı oyunun. Hala oynayıp pazar yapan para kazanan arkadaşlar var ama hiç gerek yok 🤣
her zaman hakliyim.aga 😂😂Yine herzaman ki gibi haklısın Ekrem abi
En güzelini yapmışsın biraderİyi akşamlar beyler.
Yaklaşık 3 hafta oldu İstanbul'dan ayrıldım. 10 yıldır calistigim, çevremi, alışık olduğum işi arkadaşları vs vs her şeyi bir anlık kararla geride bırakarak iç anadolunun en ücra bir köşesine yerleştim.
Memurum. Tayin istedim gözümü karartıp. Trafikten ve kira bedellerinden aşırı yorulmaya yıpranmaya başlamıştım. Biraderimle birlikte yaşıyorduk, İstanbul hiç gurbet gibi olmadı bana ama tek trafik olayı bile içimden geçti senelerce.
Şimdi geldim, kısa sürede bir düzen kurdum 1+1 eve yerleştim. Niye yaptım, nasıl yaptım diye şimdi soruyorum kendimepişman asla değilim. İş yerim evimin 100 metre uzağında. İş konusunda zaten İstanbul gibi yoğun bir yerden çıktım aşırı boşluğa düşmüş gibi hissediyorum.
En önemlisi, evlenmeyi düşündüğüm kız arkadaşım da burada. O da bir bahane oldu İstanbul'dan kaçış için. 15 yıldır tanıdığım, üniversite zamanından yarım kalan bir hikayeydi bu da. Bir anda bambaşka bir hayata göz açtım.
Kısa kesiyorum...
Küçük bir şehirde olduğum için inanilmaz fazla zamanım var ve ek bir şeylerle zaman geçirmek, belki bu yolla para kazanmak için de olabilir, hobi için de olabilir... Ama beynim durmuş, emekliliğe ayrılmış gibi hissediyorum.
( Bilgisayar bağımlısı biriydim ve onu da orada bıraktım. Almayı da düşünmüyorum suanlik... Ne kadar dayanabilirsem tabi)
Her şey gönlünce olsunİyi akşamlar beyler.
Kısa kesiyorum...
Allah razı olsun senin de öyle hocam.Her şey gönlünce olsun