Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İstanbul'dan Ayrılmak

Oli983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,370
1,938
113
Hayatımda ilk defa İstanbula gs Eyüp maçına gittim yanımda 35k para vardı nasıl bitti bir günde anlamadım istanbulda yaşanmaz. En iyisini yapmışsın dostum Denizli den selamlar

kennys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
170
43
Kanka iç Anadolu dan kastın il olarak nerdesin bende iç Anadolu dayım

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,510
1,811
113
Hayatımda ilk defa İstanbula gs Eyüp maçına gittim yanımda 35k para vardı nasıl bitti bir günde anlamadım istanbulda yaşanmaz. En iyisini yapmışsın dostum denizliden Denizli den selamlar
Teşekkürler hocam.
Denizli'ye 10 15 yıl önce bizim oralardan çok fazla arsa talebi vardı ( Malatya) bir çok tanıdık yer almıştır. Konum olarak da güzel yer. Ama artık ne durumda bilmiyorum. Hala hiç bir yere demir atmadığım için benim için ileride hala yasayabilecegim, gidebilecegim yerler arasında. Aleyküm selam hayırlı akşamlar 🤗

Fikret24

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,015
230
63
Bende hava değişimi olsun diye gitmiştim, hava daha çok bozulmuştu :)

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
394
83
İyi akşamlar beyler.
Yaklaşık 3 hafta oldu İstanbul'dan ayrıldım. 10 yıldır calistigim, çevremi, alışık olduğum işi arkadaşları vs vs her şeyi bir anlık kararla geride bırakarak iç anadolunun en ücra bir köşesine yerleştim.
Memurum. Tayin istedim gözümü karartıp. Trafikten ve kira bedellerinden aşırı yorulmaya yıpranmaya başlamıştım. Biraderimle birlikte yaşıyorduk, İstanbul hiç gurbet gibi olmadı bana ama tek trafik olayı bile içimden geçti senelerce.
Şimdi geldim, kısa sürede bir düzen kurdum 1+1 eve yerleştim. Niye yaptım, nasıl yaptım diye şimdi soruyorum kendime :) pişman asla değilim. İş yerim evimin 100 metre uzağında. İş konusunda zaten İstanbul gibi yoğun bir yerden çıktım aşırı boşluğa düşmüş gibi hissediyorum.
Ekstra hiç bir şey yapmıyorum.
En önemlisi, evlenmeyi düşündüğüm kız arkadaşım da burada. O da bir bahane oldu İstanbul'dan kaçış için. 15 yıldır tanıdığım, üniversite zamanından yarım kalan bir hikayeydi bu da. Bir anda bambaşka bir hayata göz açtım.
Kısa kesiyorum...
Küçük bir şehirde olduğum için inanilmaz fazla zamanım var ve ek bir şeylerle zaman geçirmek, belki bu yolla para kazanmak için de olabilir, hobi için de olabilir... Ama beynim durmuş, emekliliğe ayrılmış gibi hissediyorum.
Sizce ciddi olarak soruyorum ne gibi bi uğraş olabilir.
( Bilgisayar bağımlısı biriydim ve onu da orada bıraktım. Almayı da düşünmüyorum suanlik... Ne kadar dayanabilirsem tabi)
Kral düzeni kurduysan plan yap dünyayı gez gör
İster tek ister sevdiginle buda sana ugraş olur
Liste yap kendine nelere tapmak istedigine dair

Gnyckmk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
166
65
28
Allah korusun. Beddua mi ediyorsun :)) Liseye geçiş zamanında yaklaşık 3 yılımı yedi. Başka şehre gitmiştim de orda kurtulmuştum. Düşün; 59 lvl'e kadar Maradon'da lycan keserek kasmistim. Hiç bir şey bilmeden, kimeeye sormadan 😂😂 sonra öğrendim tabi her şeyini. Keşke öğrenmeseydim.. Felaket bir dönemdi. Şükür ki krovaz vs olayı çıktı ben oyundan soğumustum. Benim için en iyi item raptordu, İron bow'du. Görev itemleriydi. Dark Vane, sherion fln di. Sonra tamamen b.ku çıkmıştı oyunun. Hala oynayıp pazar yapan para kazanan arkadaşlar var ama hiç gerek yok 🤣
ben valla cok zevk alıyorum üstüne de para kazanıyorum günlük 500 tl :D

LeylekBaba35

Kaf-sin-kaf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,923
866
113
İyi akşamlar beyler.
Yaklaşık 3 hafta oldu İstanbul'dan ayrıldım. 10 yıldır calistigim, çevremi, alışık olduğum işi arkadaşları vs vs her şeyi bir anlık kararla geride bırakarak iç anadolunun en ücra bir köşesine yerleştim.
Memurum. Tayin istedim gözümü karartıp. Trafikten ve kira bedellerinden aşırı yorulmaya yıpranmaya başlamıştım. Biraderimle birlikte yaşıyorduk, İstanbul hiç gurbet gibi olmadı bana ama tek trafik olayı bile içimden geçti senelerce.
Şimdi geldim, kısa sürede bir düzen kurdum 1+1 eve yerleştim. Niye yaptım, nasıl yaptım diye şimdi soruyorum kendime :) pişman asla değilim. İş yerim evimin 100 metre uzağında. İş konusunda zaten İstanbul gibi yoğun bir yerden çıktım aşırı boşluğa düşmüş gibi hissediyorum.
En önemlisi, evlenmeyi düşündüğüm kız arkadaşım da burada. O da bir bahane oldu İstanbul'dan kaçış için. 15 yıldır tanıdığım, üniversite zamanından yarım kalan bir hikayeydi bu da. Bir anda bambaşka bir hayata göz açtım.
Kısa kesiyorum...
Küçük bir şehirde olduğum için inanilmaz fazla zamanım var ve ek bir şeylerle zaman geçirmek, belki bu yolla para kazanmak için de olabilir, hobi için de olabilir... Ama beynim durmuş, emekliliğe ayrılmış gibi hissediyorum.
( Bilgisayar bağımlısı biriydim ve onu da orada bıraktım. Almayı da düşünmüyorum suanlik... Ne kadar dayanabilirsem tabi)
En güzelini yapmışsın birader

Taylo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,125
237
63
İyi akşamlar beyler.
Kısa kesiyorum...
Her şey gönlünce olsun