http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İstanbul ve Ankara'da Herkese Bedava TÜRK BAYRAĞI -11:00/17:00 ARASINDA

deli_gibi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,592
660
113
Cumhuriyet Bayramını beraber kutlayalım!

Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutlamaya hazırlandığımız bu günlerde Türk Bayraklarınız Uber’den hediye!

İstanbul ve Ankara’da 24 Ekim Pazar günü 11:00-17:00 saatleri arasında yapılacak olan kampanya kapsamında uygulamanızdan “UberBayrak” ürününü seçebilir, bulunduğunuz yere gelecek olan UberTaksi’den hediye Türk bayrağınızı ücretsiz olarak teslim alabilirsiniz.

agce

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,962
537
113

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,913
113
Uber benim bildiğim yabancı kuruluş bayrak dağıtarak milileşecek ama benim bildiğim A.B.D deki merkezi zenginleşecek bizim yerli taksici esnafımızda müşteri arıyacak
nasılsa şu zihniyet var dolandırmasaydı neyse UBER zamanla öper önce ver sonra sömür

Ekli dosyayı görüntüle 183268
Ahahhaha Allah belasını versin o yerli taksi esnafının. İstanbul gibi şehirde taksiye binemiyorum adam akıllı. Derdine bak herifin

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,913
113
Ahahhaha Allah belasını versin o yerli taksi esnafının. İstanbul gibi şehirde taksiye binemiyorum adam akıllı. Derdine bak herifin
Ankara'dan İstanbul'a geldim gece 1de çıktım yola. 1 valiz 2 çanta var elimde tek başımayım eve gecicem sorduğum ilk 4 taksici trafik var çıkamam diyor ahahahah. Biri de gelmiş otobüs gösteriyor buna bin diye ben sanki bilmiyorum otobüse binmeyi ama 7 saat yoldan gelmisim sabahın 8i saat elimde 3 çanta onunla mi ugrasayim.
Sanki babasının hayrına goturcekler bir de para alıyorlar. Yazık günah İstanbul gibi şehirde taksi sıkıntısı var 2021 yılında

agce

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,962
537
113
o binemediğin taksiciler biri illaki 3-4 göbekten akrabanızdır. Neyse A.B.D liler bu işi biliyor bayrakta dağıtıyor sonuçta

agce

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,962
537
113
Bende ankarada ikametgah ediyorum bir tane taksici esnafınmızdan ne terbiye ne uslup yönünden bana denk gelmedi (arada vardır 3-5 tane) ama bana denk gelmedi

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,913
113
o binemediğin taksiciler biri illaki 3-4 göbekten akrabanızdır. Neyse A.B.D liler bu işi biliyor bayrakta dağıtıyor sonuçta
Ya veriyorsa versin birader ne taktın gece gece ne kasıldın ya.
He ülkede her şey tastamam uberin bayrak dağıtması sorun tobe estağfurullah ya

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,913
113
Bende ankarada ikametgah ediyorum bir tane taksici esnafınmızdan ne terbiye ne uslup yönünden bana denk gelmedi (arada vardır 3-5 tane) ama bana denk gelmedi
Ben İstanbulluyum kardeşim yıllardır burada yaşıyorum yıllardır da buranın taksici esnafı mafya bozuntusudur. Ekrem başkan keyfinden uğraşmıyor taksi ihalesi için.

agce

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,962
537
113
Ben İstanbulluyum kardeşim yıllardır burada yaşıyorum yıllardır da buranın taksici esnafı mafya bozuntusudur. Ekrem başkan keyfinden uğraşmıyor taksi ihalesi için.
bende istanbul da 8 sene yaşadım kral bilirim istanbulu ekrem başkan ubere karşı uber istanbulu almasın diye uğraşıyor. Gelmesin be kardeşim taktığım felan yok herşeyimizi yabancılar yönetmesin zaten giden gitmiş yoksa banane kim ne yapıyorsa yapsın

Stayla2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
771
129
43
Arkadaşlar sadce video izliyorsunuz linkten kayıt olun günlük 25 çekiyorsunuz .bilgi amaçlı paraya ihtiyacı olanlar için