- 3,250
- 1,335
- 113
hayatını çok güzel planlamışsın , dediğin gibi eğlenebileceğimiz çok uzun yıllarımız yok.. vakit varken planını gerçekleştir.. çok güzel düüşünmüşsün
Haklısın Araplarla birlikte afro hause modunda takilirsın Beyoğlu'nda 😂😂Asıl ortam beyoğlu ne kadıkoy ne beşiktaş
saçmalama yıldızdan aşağisı istanbulun merkeziKızdan ziyade ortam var beşiktaşa göre her telde adam çalması çok hoşuma gitti.
İstanbulun her yerini gezdim sanki kadıköyü tek geçmek lazım harika atmosfer var.
fikirtepeye de yanaşsana bi kral akasyanın arkasınaBen avrupa tarafını tavaf ettim kadıköye geçince herşeye ulaşacağımı sakinlik ve ortama ulaşacağımı bizzat hissettim.
Evi tutuyorum zaten buralarda yaşamak lazım herkesin hayatı yaşamak istediği yerde bu kişilerle buluşuyorsun.
Beşiktaşta var ama müptezel yeri kadıköy böyle değil.
Akasyanin arkasinda çok güzel sakın sokaklar var eski biraz binalar ama güzel çayıni demle slotonu oyna 🤣fikirtepeye de yanaşsana bi kral akasyanın arkasına
Neyini seviyorsunuz böyle kalabalık yerlerin. Her yer insan seli, araba seli. Bir yere arabanla gitsen yarım saat dolanırsın park yeri bulacam diye. İstanbul çoktan bitti. 81 vilayetli bir ülkenin nüfusunun çeyreğinin tek vilayette yaşadığı bir ortamda nasıl yaşayabiliyorsunuz ve işin garip tarafı yaşamaktan nasıl keyif alabiliyorsunuz. İti, uğursuzu, magandası, sapığı, teröristi ne ararsan fazla fazla var amk şehrinde. Kentleşme desen alabildiğine çarpık. İstanbul'un şehir manzarası bile bok gibi. Hiçbir altyapı planı da yok ki zaten. Zamanında gecekondu dikenlere vermişler hep imarı olan da buSağlam bir ev buldum kirası 45k. Eşyalar sıfır.
İzmirde master yaptım her yerini gezdim fakat izmir istanbulun köyü gibi kalır.
Beşiktaşıda gezdim fakat kadıköyde her telden çalıyorlar çok hoşuma gitti açıkcası.
Burda vakit geçirmeyi değerli buluyorum ufakta olsa yaşanır mı istanbullu dostlarım güzelce bilgiler verirse mutlu olurum.
kaç aylık peşin ödedin?Cevap veren herkese teşekkür ederim.
Bazı şeyleri 35 yaşına gelince anlıyorsunuz. Yaşlanacak olmam psikolojisi herkese herşeyi yaptırıyor. Daha doğrusu bir daha birşeyi yaşayamam korkusu...
Kışa kadıköy dedik ev arayışındayım. Nettir net oldu ve tutuldu.
İstanbul kalabalık bir şehir olduğu için ticaretle uğraşıyorsan para kazanabilme potansiyalin oluyor. Fakat memursan veya ticaretle de uğraşmıyorsan çok gereksiz bir şehir. Zaten kalabalık olduğu için birçok açıdan sıkıntılı bir şehir. Ben şahsen memur olsam kapağı Sinop'a atmaya çalışırdım meselaben istanbulda yaşıyorum kadıköyü beğenip izmire köy gıbı demek nasıl bi kafa zevkler ve renkler tartışılmazda izmir istanbula 10 takar
Kardeşim bazı şeyleri açık yazamam ama beni bekleyenler var sen anla.Neyini seviyorsunuz böyle kalabalık yerlerin. Her yer insan seli, araba seli. Bir yere arabanla gitsen yarım saat dolanırsın park yeri bulacam diye. İstanbul çoktan bitti. 81 vilayetli bir ülkenin nüfusunun çeyreğinin tek vilayette yaşadığı bir ortamda nasıl yaşayabiliyorsunuz ve işin garip tarafı yaşamaktan nasıl keyif alabiliyorsunuz. İti, uğursuzu, magandası, sapığı, teröristi ne ararsan fazla fazla var amk şehrinde. Kentleşme desen alabildiğine çarpık. İstanbul'un şehir manzarası bile bok gibi. Hiçbir altyapı planı da yok ki zaten. Zamanında gecekondu dikenlere vermişler hep imarı olan da bu
Ben normalde İstanbul'un dışında yaşıyorum ama bazen İstanbul'a gitmem icap ettiğinde ruhum daralıyor bir an önce işlerimi halledip kaçıp uzaklaşmaya çalışıyorum
En az 600k verecek param var ve kesin karar verildi! Kesinlikle kadıköy.kaç aylık peşin ödedin?
Şuan Kadıköy'de rihtimin ordayım dost gezmek için iyi ama yaşanılacak yer değil yaEn az 600k verecek param var ve kesin karar verildi! Kesinlikle kadıköy.
Dostum boş gelmiyorum arkadaşlarım var ortamım var clubum var.Şuan Kadıköy'de rihtimin ordayım dost gezmek için iyi ama yaşanılacak yer değil ya
İzmirin ortamı istanbula 1000 basar.İstanbul temiz şehirdir metropoldür. Yok ben karıya kıza bakayım dersen direk izmir. Pis bir şehir çekersin
Parayla ilgili bişey demedim dost Allah daha çok versin param olsa da Kadıköy de yaşamam amaDostum boş gelmiyorum arkadaşlarım var ortamım var clubum var.
Onlar istedi ben geldim paramızda var çok şükür.