Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İstanbul / Kadıköy

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,582
23,206
113
Sağlam bir ev buldum kirası 45k. Eşyalar sıfır.

İzmirde master yaptım her yerini gezdim fakat izmir istanbulun köyü gibi kalır.

Beşiktaşıda gezdim fakat kadıköyde her telden çalıyorlar çok hoşuma gitti açıkcası.

Burda vakit geçirmeyi değerli buluyorum ufakta olsa yaşanır mı istanbullu dostlarım güzelce bilgiler verirse mutlu olurum.
Kira oraya göre normal tabi istanbul güzel şehir parası olana tabi şöyle bişeyde var

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,623
5,617
113
Kadıköy İstanbul’un Lağamıdır.Geceleri sarhoşu ergeni rezilliği bitmez.Yıllarca Kadıköy’de yaşadım.Karşı çok daha iyi.Beşiktaşın ortamıda Kadıköy’den daha iyi.Ha bana hangisinde kalırsın dersen ikisindede kalmam.Durumun müsaitse Erenköy tarafları candır Kadıköy tarafında.Karşıda dersende Florya Sefaköy candır.Özellikle İstanbul’da son kalman gereken yer Kadıköydür net

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113
Kira oraya göre normal tabi istanbul güzel şehir parası olana tabi şöyle bişeyde var

Stada yakın bir yer ortam çok güzel fazla müptezel yok sosyal ortam çok fazla kesinlikle beşitaş değil kadıköy.

mesoras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,281
375
83
Kadıköy İstanbul’un Lağamıdır.Geceleri sarhoşu ergeni rezilliği bitmez.Yıllarca Kadıköy’de yaşadım.Karşı çok daha iyi.Beşiktaşın ortamıda Kadıköy’den daha iyi.Ha bana hangisinde kalırsın dersen ikisindede kalmam.Durumun müsaitse Erenköy tarafları candır Kadıköy tarafında.Karşıda dersende Florya Sefaköy candır.Özellikle İstanbul’da son kalman gereken yer Kadıköydür net
Sefaköy mü😅 ne yaşıyon aga sen parası olan adamın Sefaköy de ne işi var😅

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,582
23,206
113
Stada yakın bir yer ortam çok güzel fazla müptezel yok sosyal ortam çok fazla kesinlikle beşitaş değil kadıköy.
Dost kadıkoy de mi müptezel yok ? Sosyal ortam çok fazla ona katılıyorumda müptezel kadıkoy yuvasıydı eskiden tabi ben eskisi kadar gitmiyorum eski kadıköy felaket bişeydi ben daha çok sessiz yer severim.

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113
Hocam beşiktaşta çok zaman geçirdim göç fazla kadıköyde o göç ortamını beşiktaşa göre görmüyorsun.

Her telden adam kadıköyde daha fazla ve barındırmıyorlar.

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113
Dost kadıkoy de mi müptezel yok ? Sosyal ortam çok fazla ona katılıyorumda müptezel kadıkoy yuvasıydı eskiden tabi ben eskisi kadar gitmiyorum eski kadıköy felaket bişeydi ben daha çok sessiz yer severim.
Dost türkiyede bozulmayan yer var mı beşiktaş mı çok bozuldu sence kadıköy mü?

Beşiktaşda nerdeyse her gün cinayet var kadıköy inanki beşiktaşa göre daha sakin kalır.

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,623
5,617
113
Hocam beşiktaşta çok zaman geçirdim göç fazla kadıköyde o göç ortamını beşiktaşa göre görmüyorsun.

Her telden adam kadıköyde daha fazla ve barındırmıyorlar.
Sorun şurada dostum gece Kadıköy’de sabahlama fırsatın olursa farkına varırsın nasıl bir rezillik olduğunu.Kadıköy popülasyonu leş.Beşiktaşada iyi demiyorum ama Kadıköye nazaran bir tık daha iyidir benim gözümde.Kadıköy çok ergen dolu tas kafaların yığınla sarhoşların maddecilerin çok olduğu ve bunu göz önünde rahatça yaptıkları mesken yerleri.Sen kararını iyi ver.Eğer karı kız ortamım olsun gece gündüz çakışayım dersen Kadıköy o konuda 1 numaradır ama

Kara4733

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
865
1,773
93
Sağlam bir ev buldum kirası 45k. Eşyalar sıfır.

İzmirde master yaptım her yerini gezdim fakat izmir istanbulun köyü gibi kalır.

Beşiktaşıda gezdim fakat kadıköyde her telden çalıyorlar çok hoşuma gitti açıkcası.

Burda vakit geçirmeyi değerli buluyorum ufakta olsa yaşanır mı istanbullu dostlarım güzelce bilgiler verirse mutlu olurum.
Reis Maltepe Ataşehir taraflarına da bak istersen sakinlik huzur rahatlık var bu taraflarda Anadolu yakasında bu yerler bana göre en iyisi paran varsa tabi Avrupa yakasında da Beylikdüzü baya hoşuma gitti

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113

Çok gezdim her yeri kesinlikle kadıköy hem çok güzel kız arkadaşların olur hemde nezih mekanda takılabilirsin.

Şartlar ne olursa olsun kadıköy.

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,623
5,617
113
Reis Maltepe Ataşehir taraflarına da bak istersen sakinlik huzur rahatlık var bu taraflarda Anadolu yakasında bu yerler bana göre en iyisi paran varsa tabi Avrupa yakasında da Beylikdüzü baya hoşuma gitti
Maltepe’yide çok severim özellikle sahili İstanbul’da en sevdiğim sahildir.Yan zamanlı olarakta adalara çok yakın haftasonları on numara ada gezintleri yapabilir

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113
Sorun şurada dostum gece Kadıköy’de sabahlama fırsatın olursa farkına varırsın nasıl bir rezillik olduğunu.Kadıköy popülasyonu leş.Beşiktaşada iyi demiyorum ama Kadıköye nazaran bir tık daha iyidir benim gözümde.Kadıköy çok ergen dolu tas kafaların yığınla sarhoşların maddecilerin çok olduğu ve bunu göz önünde rahatça yaptıkları mesken yerleri.Sen kararını iyi ver.Eğer karı kız ortamım olsun gece gündüz çakışayım dersen Kadıköy o konuda 1 numaradır ama
Dost benim kadıköyde kız arkadaşım var sadece tek mekana gidiyoruz sahiplerini tanıyoruz beşiktaşta tas kafa inan ki daha çok kadıköye girince öyle değişik insanlar var ki yine diyorum kadıköyü tek geçerim.

Beşiktaşta gaspa bile uğrarsın kadıköyle inan böyle şeyler yok.

mesoras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,281
375
83
6 yıl yaşadım Kadıköyde 23 yılda Avrupa yakasında ben burda gördüğüm hicbirseyi Kadıköy de görmedim aga ne gece aleminde nede her konuda

mesoras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,281
375
83
Dost benim kadıköyde kız arkadaşım var sadece tek mekana gidiyoruz sahiplerini tanıyoruz beşiktaşta tas kafa inan ki daha çok kadıköye girince öyle değişik insanlar var ki yine diyorum kadıköyü tek geçerim.

Beşiktaşta gaspa bile uğrarsın kadıköyle inan böyle şeyler yok.
Yok aga yok olsa daha senede bir denk gelirsin ama Avrupa yakasında İnan her hafta denk gelirsin

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113
Valla ben kadıköy dedin yerde basmadık yer bırakmadımda abartılacak bi yerde değil be dost bana kalırsa bağdat tarafı daha iyi.
Dost canını yerim orayıda gezdim inan müptezel göçü falan çok.

İnan istanbulun en iyi yeri kadıköy bunu dışardan gelen insanın gezip görmesi gözlemlemesi daha iyi bir cevap değil mi?

Kadıköyde yaşanır abi direk kadıköy sorgu sual ettirmez bile.

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,582
23,206
113
Dost canını yerim orayıda gezdim inan müptezel göçü falan çok.

İnan istanbulun en iyi yeri kadıköy bunu dışardan gelen insanın gezip görmesi gözlemlemesi daha iyi bir cevap değil mi?

Kadıköyde yaşanır abi direk kadıköy sorgu sual ettirmez bile.
Yani doğrudur dost sana öyle gelir başkasına böyle belkide ben 20 yıl oralarda gezip dolaştımdandır bu sıkıcılığı ama güzel yer kötü yer değil.