Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İstanbul İş

Karamsar34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
387
198
43
Beyler konu kumar değil , bu sene hiç bir okulla anlaşamadım ve ailemin aşırı baskısı yüzünden bunaldım,İş bul çalış çalış diye diye artık kavga edecek hale geldim istanbuldayım Matematik öğretmeniyim , yapabilecegim ofis işi olsun başka bir iş olsun yardımcı olabilecek varsa sevinirim :/ gönül isterdi öğretmen olarak çalışayım ama cebimde kuruş yok artık çalışmam lazım saygılarımla seviliyorsunuz ( yaş:28)

betbro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
258
106
43
Özel derse yönel dostum fiyatları bir kaç tık uygun tut ilan sitelerine ilan ver, bir kaç afiş bas dağıt, direklere yapıştır.(belediyeden izinsiz yapma cezası var) Milletin ağız kokusunu çekeceğine gir mesleğini icra et.

Karamsar34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
387
198
43
Özel derse yönel dostum fiyatları bir kaç tık uygun tut ilan sitelerine ilan ver, bir kaç afiş bas dağıt, direklere yapıştır.(belediyeden izinsiz yapma cezası var) Milletin ağız kokusunu çekeceğine gir mesleğini icra et.
Milletin ağız kokusunu çekecek duruma geldim…

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,105
4,799
113
Beyler konu kumar değil , bu sene hiç bir okulla anlaşamadım ve ailemin aşırı baskısı yüzünden bunaldım,İş bul çalış çalış diye diye artık kavga edecek hale geldim istanbuldayım Matematik öğretmeniyim , yapabilecegim ofis işi olsun başka bir iş olsun yardımcı olabilecek varsa sevinirim :/ gönül isterdi öğretmen olarak çalışayım ama cebimde kuruş yok artık çalışmam lazım saygılarımla seviliyorsunuz ( yaş:28)
Özel ders ver dost

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,793
1,576
113
Milletin ağız kokusunu çekecek duruma geldim…
Dost facebook İstanbul iş ilanları yaz orada bir çok sayfa var oradan mesleğini tanıt yapabilicegin işleri sırala numaranı bırak mutlaka seni bir çok kişi arayacaktır örnek bu sayfa 264 bin takipçisi var takipçisi fazla olan sayfalara yaz bekle seni arayanlar olacak ama gay ve dolandırıcılara dikkat et

Ekli dosyalar

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,472
1,941
113
Dost ilan aç özel ders ver en iyisi

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,232
564
113
Meslek yok iş güç yok para yok haddinden fazla batmışız keşke senin yerinde olsaydım beterin beteri var

Atabeyrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
158
87
28
Ben de askerden geldim işe girdim müdür yardımcısı olarak koleje bana Çay servisi yaptırdı neyse dedim kartı uzatıp en son fırından 2 simit al gel diyince kavga edip istifa ettim öğretmenlik mesleği bitmiş