http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İstanbul içi Günlük İş

İmParaThor

Site Yetkisizi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,636
3,664
113
Dostlar ögretmenlik yapıyorum aynı zamanda pazartesi günlerim izin günüm pazartesi günü çalışabılecegin günlük iş tarzı bılen biri varmı evlenecegim borcum var 25 bın bunu 3 ayda askere gitmeden odemem gerekiyor lütfen yardımcı olun calısayım varsa iş yoksa kızda benden ayrılacak

Canberatgursoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,770
1,075
113
Umarım bulursun yarın bir arkadaş ile görüşeceğim eğer bı haber alırsam bilgi veriririm. Motor ehliyetin var mı

erapoinee

★ 𝓔𝓋𝓇𝒾𝓂 𝒢.★
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
714
550
93
Dostlar ögretmenlik yapıyorum aynı zamanda pazartesi günlerim izin günüm pazartesi günü çalışabılecegin günlük iş tarzı bılen biri varmı evlenecegim borcum var 25 bın bunu 3 ayda askere gitmeden odemem gerekiyor lütfen yardımcı olun calısayım varsa iş yoksa kızda benden ayrılacak
Pazartesi İstanbul'dayım çevre çok bakiniyim yazarım ben .

İmParaThor

Site Yetkisizi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,636
3,664
113
25k borç için ayrılacaksa yol ver gitsin. İnsan sevdiğini 25k için bırakmaz
50 k idi 25 k kredi çekti bana… kim sevdiği icin kredi ceker 25 ini ödedim 25 kaldı suan cebımde bir lira dahi yok dişimi sıkmam gerek sadexe onu biliyorum

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Evlenecek sen kumarı bırak tam bir işkence olur bu gün 25 k olur borcun yarın 250 k böyle de evlilik zor yürür

bero123456

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,881
1,466
113
Bilmiyorum ya ben çok görüyorum forumlarda vs karım beni bıraktı gitti vs diyenleri o yüzden bilgi verdim çok var çünkü
mesela karın yan odada olsun seninle cinsel ilişkiye girmek istesin ama senin son maçına kal yada o an slot rulet vs oyna o kadına dokunmazsın bağımlıysan

Emre0990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,255
733
113
Benimde 25 k borç var tam bitti derken bi anda 25 k borclandm nisanda da düğünum var borç ödenir sıkıntı etme ama kumar evliliği bitirir evlenmeden önce birak bu illeti