http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İstanbul da Telefon Bozan Yerler?

flamonda

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
783
383
63
Merhaba
Daha önce faturalı hattına 12 ay vadeli telefon satın alıp satın aldığı bayiye satan var mı? Bir nevi kredi gibi

Komisyon oranları nasıl olur, güvenilir mi? İstanbul içi tavsiye edebileceğiniz yerler var mıdır vs. Teşekkürler

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
Merhaba
Daha önce faturalı hattına 12 ay vadeli telefon satın alıp satın aldığı bayiye satan var mı? Bir nevi kredi gibi

Komisyon oranları nasıl olur, güvenilir mi? İstanbul içi tavsiye edebileceğiniz yerler var mıdır vs. Teşekkürler
Alıp letgoya yuklersin daha az zararına satiosun yonlendircek bişey yok faturanı düzgün oduyosan hangi operstorse git al çık telefonu

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,984
1,061
113
çok zarar edersin , telefoncu arkadaşım var ona çok geliyor 4000e Türkcellden almış gelmiş , 2200e satın aldı .oppoydu modeli bilmiyorum
neredeyse yarı yarıya fark var , arkadaşın dediği gibi elden kullanıcıya satarsan daha az zarar edersin
not : İstanbul'da değilim

flamonda

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
783
383
63
Kim alır ki , nasıl satarım bilmiyorum.
2200 e 4000 iyiymiş ama benimki vodafone
benim görüştüğüm yerler 2500e 4800 istiyo

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,984
1,061
113
Kim alır ki , nasıl satarım bilmiyorum.
2200 e 4000 iyiymiş ama benimki vodafone
benim görüştüğüm yerler 2500e 4800 istiyo
1 yılda %70-80 faize denk geliyor ki , tefeciler bile bu kadar faiz almıyordur .ciddi bir fark var.
en sağlıklı yol tanıdık telefoncu bulmak ve ondan en zarar edeceğin marka-modeli öğrenip sonra bayiden almak olur .telefoncular bu tür işlemlerde acil paraya ihtiyacın olduğunu bildikleri için maalesef pek insaflı olmuyorlar .

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,642
7,354
113
Galericiler ve telefoncular kadar cakal, paraya tapan baska kimse yoktur herhalde.
Bu kumar illetide onlari basimiza esnaf etti.
Yuzde 40 zararla satarsan, kârda say kendini

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,327
18,135
113
Galericiler ve telefoncular kadar cakal, paraya tapan baska kimse yoktur herhalde.
Bu kumar illetide onlari basimiza esnaf etti.
Yuzde 40 zararla satarsan, kârda say kendini
Onlara prim veren bizim cahil insanımız kaz gibi yoluolar milleti millet sıkışıp satıo zaten bunlarda garıbanı nasıl s... Hesabı yapıyorlar mıllet den aldıkları her fazla para zehır zıkkım olsun

Erdinc3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,961
913
113
Merhaba
Telefon ne alcan reis yardimci olurum izmiTTE oturum kapalı kutu hiç actirma güzel yardimci oluruz bilirsin cihaz açtın mi ikinci el oluyo

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,590
1,790
113
Bayi ile anlaşıyorsun onay verirse letgo girip ilan veriyorsun, örneğin 5 k telefonun sıfırı,sen 4500 4600 ilan kuruyorsun kutu açılmamış beraber bayiye gidip alacağız diyorsun,Alıcı ile gidip bayiden alıyorsun.
Bu şekilde olursa en sağlıklısı.

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,327
18,135
113
Al sat yapıcak san kardeş iPhone al alabiliyorsan diğer tellere cok zarar edersin Samsung LG general felan alma aldıgın fiyatın yarısına satabılırsın almadan oncede telefoncu tanıdık varsa can ciğer oldugun ne alsam dıye sor kaca alırsın felan dıye. Baktın fıuat tatmın etmıo letgo ya koy en fazla ıkı gune gıder

Scarface067

🥀🥀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,790
1,794
113
10 binlik almışımdır 5 bin nakit geçti elime toplamda 19 bin avukatlık oldum akıl işi değil ama para olmayınca insan düşüyor böyle şeylere

flamonda

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
783
383
63
Valla telefon almak isteyen yazsın bana o zaman
şunların herhangi birini alabilirim birlikte bayiye gidip
ya da gidem letgoya koyayım

Ekli dosyalar

Doktorbey

🃏Tanınmış Üye🃏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,068
1,808
113
Borcun varsa yap. Kumara basacaksan pişmanlık olur

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Amacin ne kardes 1 hafta sonra 0 lican neyin derdindesin ayni hattayi yaptim eminim sen benim gibi şanslı olup odeyemiceksin

ericjordan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
134
43
28
çok zarar edersin , telefoncu arkadaşım var ona çok geliyor 4000e Türkcellden almış gelmiş , 2200e satın aldı .oppoydu modeli bilmiyorum
neredeyse yarı yarıya fark var , arkadaşın dediği gibi elden kullanıcıya satarsan daha az zarar edersin
not : İstanbul'da değilim
Aynen öyşe telefoncuşar bu durumlarda daha ölücü oluyo