5 Tem 2022 #21 Fighter Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 2,815 1,117 113 Hayatindibi' Alıntı: Valla bi kerem var hep konulari hep dine ve siyasete cekiyor ve genelde dinle alayci ve inananlari rencide edici konusmalari var ama bu kerem omu bilemedim.adam problemli belli Genişletmek için tıkla ... 🤣🤣🤣
Hayatindibi' Alıntı: Valla bi kerem var hep konulari hep dine ve siyasete cekiyor ve genelde dinle alayci ve inananlari rencide edici konusmalari var ama bu kerem omu bilemedim.adam problemli belli Genişletmek için tıkla ... 🤣🤣🤣
5 Tem 2022 #22 Ferat123 SSS Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 2,462 1,236 113 emreyagmur' Alıntı: Kanka bende Beyoğlu kasimpasada yaşıyorum o şekil yapacağına 1+1 daire tutabilirsin o civarlara vardir Genişletmek için tıkla ... Dostum depozito vs toplu param yok şuan maaşı bekliyorum
emreyagmur' Alıntı: Kanka bende Beyoğlu kasimpasada yaşıyorum o şekil yapacağına 1+1 daire tutabilirsin o civarlara vardir Genişletmek için tıkla ... Dostum depozito vs toplu param yok şuan maaşı bekliyorum