http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İstanbul Avrupa Yakası Ev Arkadaşı

Ferat123

SSS
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,462
1,236
113
Selamlar beyler ev sahibimle tartıştım evden ayrıldım Beyoğlu’nda çalışıyorum Beyoğlu’na ulaşım sorunu olmayan bi mühitte olup da ev arkadaşı arayan var mı 1.5-2 k ya kadar çıkabilirim

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Selamlar beyler ev sahibimle tartıştım evden ayrıldım Beyoğlu’nda çalışıyorum Beyoğlu’na ulaşım sorunu olmayan bi mühitte olup da ev arkadaşı arayan var mı 1.5-2 k ya kadar çıkabilirim
Kanka bende Beyoğlu kasimpasada yaşıyorum o şekil yapacağına 1+1 daire tutabilirsin o civarlara vardir

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Kışın olsa olurduda yaz sezonu İstanbul olmuyor bea Afgan Suriyeli doldu bide tadı yok eskisi gibi

Ronay33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
464
222
43
@Daimon admin şu arkadaş dini istismar ediyor böyle bir şey olamaz forumdan yasaklanmalı
Ne alaka mahmut efendi peygambermi? Birakin şöyle sacmaliklari. Kuran'a inanmazsiniz böyle sacma sapan şihlara seyhlere inanirsiniz. Kuran'ı 1kere açıp Türkçe okuyup anlarsan oda soyluyor boyle insanlarin sahtekar oldugunu. Hayatinizda acip okumamissiniz burda din uzerinden prim yapiyorsunuz

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,230
113
Allah yardimcin olsun kardes bugunu otelde falan gecirmen gerek belliki.derdine care bulamaz isen sen kendim daire tut yanina arkadas al yukun hafifler hem ev sahibi aen olmus olursun guvencen olur.ben anadolu yakasindayim evim bekar evi deil ama bu gecelik misafir ederdim cay corba ne varsa bolusurduk sikinti yok

Emre0990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,255
733
113
Ne alaka mahmut efendi peygambermi? Birakin şöyle sacmaliklari. Kuran'a inanmazsiniz böyle sacma sapan şihlara seyhlere inanirsiniz. Kuran'ı 1kere açıp Türkçe okuyup anlarsan oda soyluyor boyle insanlarin sahtekar oldugunu. Hayatinizda acip okumamissiniz burda din uzerinden prim yapiyorsunuz
Kardeş bir insana saygı gösterilmesi lazım anladın mı prim falan yaptığım yok

yordu12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,276
328
83
Mefeteye 22.40 da 300 tl attim hala dusmedi nasil.bi uygulama sorun yasiyan vae mi ben gibi mm

Emre0990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,255
733
113
Forum iyice jurassic parka döndü çoluk çocuk bastı yaş sınırı yok mu

Fighter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,815
1,117
113
Aynen öyle kardeşim takdir ediyorum seni

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,008
80,181
21,113
2k'ya ahır kalmadı evlat Mahmut Efendi dirilse o bile tutamaz o paraya ev di mi @Kaancansolmaz
Dostum bu konu ve diğer bir kaç konuyu amacından şaştıran hep sensin, bu saatten sonra yazdıklarına dikkat edeceğini umuyorum aksi halde forumdan uzaklaştırılacaksın.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,230
113
Valla bi kerem var hep konulari hep dine ve siyasete cekiyor ve genelde dinle alayci ve inananlari rencide edici konusmalari var ama bu kerem omu bilemedim.adam problemli belli