Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşsizlik Maaşı

chirella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
274
110
43
Kardeşim valla 2-3 ay boş kaldım daha yeni iş geldi çok şükür 8-9 Eylül arası baslicam sinema sektörü ne yazık ki böyle sürekliliği yok bu işsizliği de 4 kere dondurmak zorunda kaldım inşallah güzel bir iş gelir çalışırsın dost
Gerçekleşmiş bugün cuma yatar şimdi baktım

lucius

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,115
530
113
Saat kaçta yatıyor bu beyler

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,438
1,276
113
8:30 9:00 arası yatar merak etme
Beyler issizlik maasi yattimi merak ediyorum bi bilen arkadas soylerse sevinirim forumdan 8 yada9 arkadas issizlik maasinda odemek uzere borc aldi bak borc diyorum odul degil bu arkadaslardan maaslarini alinca donus bekliyorum

chirella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
274
110
43
Beyler issizlik maasi yattimi merak ediyorum bi bilen arkadas soylerse sevinirim forumdan 8 yada9 arkadas issizlik maasinda odemek uzere borc aldi bak borc diyorum odul degil bu arkadaslardan maaslarini alinca donus bekliyorum
Yattı knk bugün sabah 9 da geçti hesaba

goat60

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
82
28
Bu işsizlik maaşı alan arkadaşlar bende Ekim'de çıkış yapacağım son 3 yıl 600 günden fazla primim var ve işverenle görüştüm çıkışı gösterecek onay verilir mi toplam 3200 gün primim var

chirella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
274
110
43
Bu işsizlik maaşı alan arkadaşlar bende Ekim'de çıkış yapacağım son 3 yıl 600 günden fazla primim var ve işverenle görüştüm çıkışı gösterecek onay verilir mi toplam 3200 gün primim var
Son 3 yılda 600 gün primin varsa ve son 4 ayda devamli sigorta girişin varsa alırsın