Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşsizlik Maaşı

Garen123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
796
810
93
merhaba dostlar 10 aylık bi işsizlik maaşı hakkım var güncel olarak alıyorum ama ayın 5 ine geldik bu ay gerçekleşme tarihi olmadı alanlar bilir aranızda aktif alan varsa bi bakma şansı varmı e devletten gerçekleşme tarihi olmuşmu ?

Garen123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
796
810
93
Dediğimi anlamadınız gerçekleşme tarihi oluyor e devletten girince bakıyorsun aktif alan varsa bi bakabilirmi

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,951
1,498
113
Bakıyorum kardeşim ben alıyorum aktif bekle
merhaba dostlar 10 aylık bi işsizlik maaşı hakkım var güncel olarak alıyorum ama ayın 5 ine geldik bu ay gerçekleşme tarihi olmadı alanlar bilir aranızda aktif alan varsa bi bakma şansı varmı e devletten gerçekleşme tarihi olmuşmu ?

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,951
1,498
113
Kardeşim baktım olmamış sıkıntı yok bende alıcam zaten aynıyız bugün yarın hallederler

Ekli dosyalar

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,951
1,498
113
benimde 2 ay kaldı işsizlik bitmesine onu bekliyourum ya
Kardeşim valla 2-3 ay boş kaldım daha yeni iş geldi çok şükür 8-9 Eylül arası baslicam sinema sektörü ne yazık ki böyle sürekliliği yok bu işsizliği de 4 kere dondurmak zorunda kaldım inşallah güzel bir iş gelir çalışırsın dost

anl94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,164
758
113
Ule 2 aydır işsizim hiçte aklıma gelmedi he gördüm bende kayıt yaptım

Kirveee

2 zara seksenlik olduk Ekrem abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,480
2,379
113
İlk alacağın maaşı birlikte veriyor 45 günlük felan ben işsizlik alıyorum e devlet de maaş ödeneklerin var hangi tarihte alacaksın diye ama ayın 5 ine daha 2 gün var gerçekleşme tarihi de kardesim başvurun onayladığı zaman e devlet de zaten maaş ayrıntı çıkıyor ve güzel bir iş bulursan işsizlik maaşını kapatma dondur istersen 2 sene aynı yerde calis tekrardan hiç bir belge sunmadan haklarını 1defaya mahsus aktif edebilirsin

Son düzenleme:

anl94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,164
758
113
İlk alacağın maaşı birlikte veriyor 45 günlük felan ben işsizlik alıyorum e devlet de maaş ödeneklerin var hangi tarihte alacaksın diye ama ayın 5 ine daha 2 gün var
Dayı ben 7 ayın 13 ünde bıraktım şimdi başvurdum. Bidaha ki ay alırız heralde

bektassolak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
784
631
93
Kumar formunda işsizlik maaşı sormak oda ayri coollk kumara para yatrcam maas ne zaman yatar die sorsaydn daha açıklayıcı olurdu😅😅