- 796
- 810
- 93
merhaba dostlar 10 aylık bi işsizlik maaşı hakkım var güncel olarak alıyorum ama ayın 5 ine geldik bu ay gerçekleşme tarihi olmadı alanlar bilir aranızda aktif alan varsa bi bakma şansı varmı e devletten gerçekleşme tarihi olmuşmu ?
Cuma yatarmerhaba dostlar 10 aylık bi işsizlik maaşı hakkım var güncel olarak alıyorum ama ayın 5 ine geldik bu ay gerçekleşme tarihi olmadı alanlar bilir aranızda aktif alan varsa bi bakma şansı varmı e devletten gerçekleşme tarihi olmuşmu ?
merhaba dostlar 10 aylık bi işsizlik maaşı hakkım var güncel olarak alıyorum ama ayın 5 ine geldik bu ay gerçekleşme tarihi olmadı alanlar bilir aranızda aktif alan varsa bi bakma şansı varmı e devletten gerçekleşme tarihi olmuşmu ?
Kardeşim baktım olmamış sıkıntı yok bende alıcam zaten aynıyız bugün yarın hallederlermerhaba dostlar 10 aylık bi işsizlik maaşı hakkım var güncel olarak alıyorum ama ayın 5 ine geldik bu ay gerçekleşme tarihi olmadı alanlar bilir aranızda aktif alan varsa bi bakma şansı varmı e devletten gerçekleşme tarihi olmuşmu ?
Yok genelde 3ü 3-4 sene önce de öyleydi bu 4. İssiz maaşınormalde 1 inde 2 sinde falan onaylıyorlardı bende anlamadım
Kardeşim valla 2-3 ay boş kaldım daha yeni iş geldi çok şükür 8-9 Eylül arası baslicam sinema sektörü ne yazık ki böyle sürekliliği yok bu işsizliği de 4 kere dondurmak zorunda kaldım inşallah güzel bir iş gelir çalışırsın dostbenimde 2 ay kaldı işsizlik bitmesine onu bekliyourum ya
Ne demek dost tarihi eklerlerse bilgi veririm@blanks valla içimi rahatlattın çok paraya ihtiyacım var çünkü
İlk alacağın maaşı birlikte veriyor 45 günlük felan ben işsizlik alıyorum e devlet de maaş ödeneklerin var hangi tarihte alacaksın diye ama ayın 5 ine daha 2 gün var gerçekleşme tarihi de kardesim başvurun onayladığı zaman e devlet de zaten maaş ayrıntı çıkıyor ve güzel bir iş bulursan işsizlik maaşını kapatma dondur istersen 2 sene aynı yerde calis tekrardan hiç bir belge sunmadan haklarını 1defaya mahsus aktif edebilirsinmerhaba dostlar 10 aylık bi işsizlik maaşı hakkım var güncel olarak alıyorum ama ayın 5 ine geldik bu ay gerçekleşme tarihi olmadı alanlar bilir aranızda aktif alan varsa bi bakma şansı varmı e devletten gerçekleşme tarihi olmuşmu ?
Dayı ben 7 ayın 13 ünde bıraktım şimdi başvurdum. Bidaha ki ay alırız heraldeİlk alacağın maaşı birlikte veriyor 45 günlük felan ben işsizlik alıyorum e devlet de maaş ödeneklerin var hangi tarihte alacaksın diye ama ayın 5 ine daha 2 gün var
Başvurduğun tarihle işten çıktığın tarih arasında 1 ay varsa alamazsın dost bilgin olsun 1 ayı geçmeyecek diye biliyorum başıma geldi çünküDayı ben 7 ayın 13 ünde bıraktım şimdi başvurdum. Bidaha ki ay alırız heralde
Bidahaki aya kaldık ozaman he 😀😀Başvurduğun tarihle işten çıktığın tarih arasında 1 ay varsa alamazsın dost bilgin olsun 1 ayı geçmeyecek diye biliyorum başıma geldi çünkü