Çıtır çıtır yanında beyaz peynir zeytin biber domates su bardaginda çay. Etiniz mangaliniz sizin olsun. Çok eskiye döndüm 2007 vay be zaman ne çabuk geciyo.gece vardiyasından selam dostlarEkli dosyayı görüntüle 731911
Çıtır çıtır yanında beyaz peynir zeytin biber domates su bardaginda çay. Etiniz mangaliniz sizin olsun. Çok eskiye döndüm 2007 vay be zaman ne çabuk geciyo.gece vardiyasından selam dostlarEkli dosyayı görüntüle 731911
valla 2 paket marlboro red yanına da hatalı çıkan birkaç ekmek kiyak oluyor reisÇıtır çıtır yanında beyaz peynir zeytin biber domates su bardaginda çay. Etiniz mangaliniz sizin olsun. Çok eskiye döndüm 2007 vay be zaman ne çabuk geciyo.
o dediğin tarifeyi hayattan zevk aldığımız dönemler yapar yolumuza bakardık..Çıtır çıtır yanında beyaz peynir zeytin biber domates su bardaginda çay. Etiniz mangaliniz sizin olsun. Çok eskiye döndüm 2007 vay be zaman ne çabuk geciyo.
Bak işine
sözün süzdü sinyalci kaynoldun ortadanBak işine
o dediğin tarifeyi hayattan zevk aldığımız dönemler yapar yolumuza bakardık..
Hayat devam ediyo yinede zorda olsa zevk almak lazım dosto dediğin tarifeyi hayattan zevk aldığımız dönemler yapar yolumuza bakardık..
.sözün süzdü sinyalci kaynoldun ortadan
OkDayım sen bırak bu konuyu Nisan Yaş65 konudan devam et aslan dayım benim
6 yıldır çalışmıyorum kazandıklarımla yatırım yaptım öyle kavrulup gidiyorumDostlar kac aydır calismiyorsunuz is bulamıyorsunuz
Kumar teknisyeniElektrik Teknisyeni reis
Menemen var mı menemen?İnşaat firmamızda çalışacak amele arıyoruz gün içinde 2 adet kola 1 siyah 1 sarı günde %100de 100 Bonus Çalışmaya bağlı %50 Bonus
Bana yazarmısınBilgisayar programcısı yim ama herhangi bir mesleğim yok yaş 30 oldu meslek sahibi bile olamadım
Dm kapalı senin buyur dostumBana yazarmısın