http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İspanya Barcelona

Tolgahan0838

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,056
1,046
113
İspanyada da hayat zor. Daha birkaç sene önce Yunanistan ve İspanyada insanlar atm'den para bile çekemiyordu. Bir hünerin veya paran yoksa dünyanın her ülkesi cehennem

Muhalefet öyle bir gaz veriyor ki Türkiyedeki gençler yurdışı cennet zannediyorlar
Almanyadayım muhalefeti sevmem ama burada araba iş gece hayatı problem değil her imkan var dostum..

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,769
1,998
113
İspanyada da hayat zor. Daha birkaç sene önce Yunanistan ve İspanyada insanlar atm'den para bile çekemiyordu. Bir hünerin veya paran yoksa dünyanın her ülkesi cehennem

Muhalefet öyle bir gaz veriyor ki Türkiyedeki gençler yurdışı cennet zannediyorlar
Hangi muhalefet diyorsa yüzde yüz haklıymış.
Türkiye'de yaşamak her şeyden zor. Yurt dışı diyince yakın dönemde ekonomik kriz yaşamış ülkeye gidersen, o da senin aptallığın.

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,026
2,418
113
İltica edenler escinselim desin rahat ederler

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,041
898
113
Allah yardımcın olsun benim

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,041
898
113
Benim amcam çocukları Fransa'da inşaat işi yapıyor lar kendileri çalışıyor kiz kardeşimin eşi inşaat işi yapıyor orda eniştem 20 yıldır orda yaşıyor ama sana güvenmiyorum tanımıyorum yani bana verebileceğin bir güvencen yokki seni onun yanına sokayım daha önce tanımadığım bir insana yardım ettim şerefsiz amcami işini mahfedip kaçtı bı enişte kaldı onuda kötü etmeyim kendime o yüzden Allah yardımcın olsun

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,003
5,431
113
Antartikadayım çok soguk odun alacam para lazım yardım edin 😁

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,975
4,918
113
Karadağ sırp Bosna Hırvat İtalya Fransa İspanya
Keşke İngiltere gitseydin daha iyi şartları ve otellere veriyorlar ve genelde kolay kolay göndermiyor şuan bende almanyadayim şuan burası ilticayi kapatmış ve kabul etmiyor kimseyi daha 1 ay önce mahkeme oldum bakalım cevap gelmedi daha olumsuz gelirse İngiltere gidebilirim

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,975
4,918
113

Dünyanın en kötü yeri bile şuan Türkiye'den iyi ekonomik olarak şuan Türkiye'de adalet ekonomik çökmüş malesef şuan almanyadayim burda herşey uygun buranın parasına göre şuan aylık 2500 Euro alıyorum 1000 Euro ev kirasını versen 500 Euro yersen gene 1000 Euro köşeye atabiliyon malesef muhalefet haklı

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,104
4,324
113
Boğaların önündende koş

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,635
14,911
113
Dostlar selam İspanyaya geldim buraya sığınma talebinde bulunmak istiyorum şu anda burada kaçak durumdayım gitmediğim polis karakolu polis merkezi kalmadı hepsi beni başka bir yere yönlendiriyor başka bir karakola yönlendiriyor hepsine gidiyorum ama hiçbir şekilde sonuç alamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum zor durumda kaldım kalan tüm paramı da dün gece hostel’e verdim ne yapacağım bilmiyorum İspanya’da olan birisi varsa yardım edebilir mi rica etsem çok zor durumdayım sokakta kalıyorum :/
Aw biz şehirden şehire gidemiyoruz tersoluktan sen nasıl ülke değiştirdin la atlet degisdirir gibi

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,026
2,418
113
Ben Almanya Türkiyeden daha kötü diye birşey demedim. Bunu söyleyene bir tarafıyla gülerler zaten. Sadece Türkiyedeki hiçbir hüneri olmayan bok çuvalından farksız bazı tiplerin habire Türkiyeye bok atıp durmasına ayar oluyorum. Türkiye bok gibiymiş. Kendisi neyse. Kanada, Japonyanın gözü yollarda kaldı gelsin diye

Böyle tiplerden Türkiye'de tonla var. Hiçbir hünerleri yoktur ama sadece ülkelerine bok atmayı bilirler.

İşsiz kalacağını bildiği halde gidip bir taşra üniversitesinden mezun olur sonra da kendisini aristokrat yerine koyar. Ben üniversite mezunuyum, sıradan insanların yaptığı işleri yapmam der. Habire eleştirir, habire bok atar ama kendisi esas bir bok değildir
Türkiye bok gibi değil
Adam CHP'li, muhalif akp' den bıkmış artık
Hepsi bu
Yoksa kimse doğduğu, büyüdüğü toprakları çok büyük savas, doğal afet falan yoksa terkedemez
İnsan doğasına aykırı
Burada olsun başka yerde olsun AKP'ye kafayı takmış muhalifler zırt pirt bu tarz konulari konuşmak istiyor.
Yani 10 yılda bir askeri darbeyle abd' den Tokat yemiş
Marshall yardımlarıyla resmi olarak abd' nin somurgesini olduğunu 50 sene evvele kadar kabul etmiş ülkeyle
Porsche,BMW üreten bir ülke zaten daha uzun yıllar bir olmayacaktir.
Bunu beyin sahibi herkes bilir
Ama Almanya iyi hadi oraya gidelim demek
Saçmalığın daniskasidir
O zaman hepimiz isvicreye gidelim Dünyanın kalan kisimlari bosalsin
Almanya alman ile o seviyeye geldi
Sen ise Türk ile bu seviyedesin
Sen almanyaya gidince oranın seviyesini de dusureceksin
Diğer taraftan
Almanın köpeği senden değerli olacak
Bu kadar ise şerefin git...