http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İspanya Barcelona

HikoBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,120
386
83
Yüklenen dosya çok büyük. Maksimum boyut: 1,000 KB Diyor

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,848
2,863
113
Bu şeye benziyor . Avrupa'da bezine 100 yılda 70 kuruş zam gelmesiyle, Türkiye'de Dakika Bilmem kaç bin kere zam gelmesi
Birşeye benzetmiyorum dostum. Doktora şiddetten bahsettin sanki başka ülkelerde böyle münferit olaylar olmuyormuş gibi. Ben de öyle olmadığını kaynağıyla anlattım

Hepimizin temennisi hiçbir ülkede doktora şiddet olmaması tabi ki

cyberboy2004

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
301
88
28
Aynen öyle. Oraya gidince oooooo hoşgeldin Ahmet, Mehmet bey gözümüz yollarda kaldı. Al sana masa başı iş şu kadar maaş + araba bir de altına karı verelim demiyorlar tabi ki
la ne boş yaptın Almanya'nın hatta Avrupa'nın bir çok ulkesi türk dolu neden hiç dönen yok. dönende kazandigi eurolari yemeye geliyor. benim ev sahibi almanyadan geldi apartmanı var. adam nerdeyse Avrupa bizi kıskanıyor diyecek 😃

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,848
2,863
113
la ne boş yaptın Almanya'nın hatta Avrupa'nın bir çok ulkesi türk dolu neden hiç dönen yok. dönende kazandigi eurolari yemeye geliyor. benim ev sahibi almanyadan geldi apartmanı var. adam nerdeyse Avrupa bizi kıskanıyor diyecek 😃
Ben nerede Türkiye Almanyadan daha iyi dedim. Böyle bir şeyi mi iddaa ettim. Bir hünerin veya paran yoksa orada da ezilirsin burada da ezilirsin dedim. Ne yaptıracaklardı vasıfsız elemana. Al fırçayı temizlik yap diyecek. Japonya'ya gitsen de diyecekleri bu. Bahsettiğim şey bu

Ayrıca yurt dışında başkasının ülkesinde daha iyi şartlarda yaşayacağıma ülkemde yaşamayı daha kıymetli görüyorum. Bu bir bakış açısı. Biz burada elin Afganına ne gözle bakıyorsak orada da elin Hansı aşağı yukarı o gözle bakıyor Türklere.

Orada altıma 3 ayda araba çekeceğime burada birkaç yılda çekerim ama ülkemde, yurdumda yaşarım

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,013
1,828
113
Ben nerede Türkiye Almanyadan daha iyi dedim. Böyle bir şeyi mi iddaa ettim. Bir hünerin veya paran yoksa orada da ezilirsin burada da ezilirsin dedim. Ne yaptıracaklardı vasıfsız elemana. Al fırçayı temizlik yap diyecek. Japonya'ya gitsen de diyecekleri bu. Bahsettiğim şey bu

Ayrıca yurt dışında başkasının ülkesinde daha iyi şartlarda yaşayacağıma ülkemde yaşamayı daha kıymetli görüyorum. Bu bir bakış açısı. Biz burada elin Afganına ne gözle bakıyorsak orada da elin Hansı aşağı yukarı o gözle bakıyor Türklere.

Orada altıma 3 ayda araba çekeceğime burada birkaç yılda çekerim ama ülkemde, yurdumda yaşarım
Bu yazı hiç Avrupa-Amerika görmediğinizi bunu direk söylemeden nasıl ifade edersiniz nezdinde bir yazı olmuş. Kafanızı şu ortadoğudan azıcık çıkarın imkanınız olursa gidin görün

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
583
113
İspanyada da hayat zor. Daha birkaç sene önce Yunanistan ve İspanyada insanlar atm'den para bile çekemiyordu. Bir hünerin veya paran yoksa dünyanın her ülkesi cehennem

Muhalefet öyle bir gaz veriyor ki Türkiyedeki gençler yurdışı cennet zannediyorlar
Ne boş yapmışsın be arkadaş 😄 hala iktadarı övmeye çalışan insanları görünce hayret ediyorum beyin yok o belli ama 😆

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,192
2,684
113
Iban at 100 euro atalım şu taktigi eskiden parkta kalıyorum diye sigara parası isterlerdi simdi ispanya oldu yakında Amerika olur giderken bize mi sordun

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,530
8,580
113

kendini avutmaktan başka bir şey değil elin afganına evet o gözle bakıyorlar ama afgan halinden memnun orada bulamadığı yaşam kalitesini burada bulmuş keyfi yerinde elin hansıda bana o gözle baksın da derdim endişem bir o olsun. endişeli olmadan gelecek kaygısı gütmeden yaşamak çocuklarına bir gelecek sunmak daha iyi bir tercih ha evet vatanımız cennet her karışı paha biçilmez bu yüzden 2-3 sene birikim yapıp dönmek en idealidir bence ülkemizin tek eksiği var o da herkes için adalet yok.

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,848
2,863
113
Bu yazı hiç Avrupa-Amerika görmediğinizi bunu direk söylemeden nasıl ifade edersiniz nezdinde bir yazı olmuş. Kafanızı şu ortadoğudan azıcık çıkarın imkanınız olursa gidin görün
kendini avutmaktan başka bir şey değil elin afganına evet o gözle bakıyorlar ama afgan halinden memnun orada bulamadığı yaşam kalitesini burada bulmuş keyfi yerinde elin hansıda bana o gözle baksın da derdim endişem bir o olsun. endişeli olmadan gelecek kaygısı gütmeden yaşamak çocuklarına bir gelecek sunmak daha iyi bir tercih ha evet vatanımız cennet her karışı paha biçilmez bu yüzden 2-3 sene birikim yapıp dönmek en idealidir bence ülkemizin tek eksiği var o da herkes için adalet yok.
Arkadaşlar ben müslüman bile değilim. Nonteistim. Akp'li de değilim. Böyle olmam da ille beni Chp'li de yapmaz. Al birini vur ötekine.

Dünyanın hiçbir yerinde hayat cennet bahçesi değil. Hünerin olursa geçerli bir mesleğin olursa ezilmezsin tabi ki yurt dışında. Doğru düzgün hayatta bir başarısı olmayıp, geçerli bir mesleği, bir hüneri bile olmayıp habire Türkiyeye bok atanlar için diyorum bunları

Siz bu gruptan değilseniz ne diye üstünüze alınıp cevap yazıyorsunuz

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,262
1,909
113
Arkadaşlar ben müslüman bile değilim. Nonteistim. Akp'li de değilim. Böyle olmam da ille beni Chp'li de yapmaz. Al birini vur ötekine.

Dünyanın hiçbir yerinde hayat cennet bahçesi değil. Hünerin olursa geçerli bir mesleğin olursa ezilmezsin tabi ki yurt dışında. Doğru düzgün hayatta bir başarısı olmayıp, geçerli bir mesleği, bir hüneri bile olmayıp habire Türkiyeye bok atanlar için diyorum bunları

Siz bu gruptan değilseniz ne diye üstünüze alınıp cevap yazıyorsunuz
Nonteist nedir lo