Ben Fransa’dan ispanyaya kendim geldim kaçak şekildeseni kaçak şekilde ispanyaya sokanlardan yardım isteyebilirsin,
Ben Fransa’dan ispanyaya kendim geldim kaçak şekildeseni kaçak şekilde ispanyaya sokanlardan yardım isteyebilirsin,
hahaha boş yapma lan türkiye hariçİspanyada da hayat zor. Daha birkaç sene önce Yunanistan ve İspanyada insanlar atm'den para bile çekemiyordu. Bir hünerin veya paran yoksa dünyanın her ülkesi cehennem
Muhalefet öyle bir gaz veriyor ki Türkiyedeki gençler yurdışı cennet zannediyorlar
Evet bu doğruhahaha boş yapma lan türkiye hariç
heryerde rahat yaşıyorsun çalışıyorsan
Dosya çok büyük diyorOlduğun konumdan bı resim atta İspanya'yi görelim nasıl bir yermis
Aynen öyle. Oraya gidince oooooo hoşgeldin Ahmet, Mehmet bey gözümüz yollarda kaldı. Al sana masa başı iş şu kadar maaş + araba bir de altına karı verelim demiyorlar tabi kiPlanlı gitsen iyi mesleğin işin hazır olacak birkaç senede köşe olursun aksi durumda heryer sıkıntı
Ben hayatımda bir kere bile mevcut otoriteye oy vermedim. Bu ülke ne iktidarıın anlattığı gibi güzel, ne de muhalefetin yerdiği kadar kötü. Sizler sadece propaganda izliyorsunuz.hahahaaha
çıkarıp telefonumuzuda gösterelim mi. hatta alamanya da bizi gısganıyor değil mi yauav
Lan ? Aynen dostum bir de altına karı da veriyorlarhahaha boş yapma lan türkiye hariç
heryerde rahat yaşıyorsun çalışıyorsan
Üç gün önce 9k çekim ekranı atmasını biliyonda oradan bı selfi atmasını bilmiyonmu,ayrıca nasıl bir sokahta kaliyorsunki sürekli interneti bulup foruma girebiliyorsun bu Barcelona dediğin Kars'a falan yakın mı ddDDosya çok büyük diyor
Türkiye iyi demiyorum zaten. Ama yurtdışı da öyle muhalefetin gençleri gazladığı gibi değil. Bir hevesle yurt dışına kapağı atıp 2 seneye kalmadan memleketine geri dönüyor sonra gençler. Sağlam bir hünerin olacak herşeyden önce paran yoksa bileAdamlar insanca hakça bir düzende emeğinin karşılığını aldığı bir düzende yasamamiski. Yurt dışına gidenleri milyoner olucak kafasıyla gittiğini sanıyor yazık kafana 🤣
aç kalmakla rahat yaşamak arasında bir uçurum var bizde aç değiliz ama yurtdışında evini arabanı alabiliyorsun herhangi bir yerde adam gibi çalışarakLan ? Aynen dostum bir de altına karı da veriyorlar
Bir hünerin veya paran yoksa hiçbir ülkede rahat yaşayamazsın. O toplumun en alt tabakası olursun
Şu yerleri temizle sonra da git bulaşıkları yıka derler adama. Bu Japonya'ya gitsen de böyle Kanada'ya gitsen de böyle. Paran yoksa da iyi bir hünerin olacak en azından
İyi bir hünerin varsa da Türkiyede'de aç kalmazsın zaten
Türkiyedeki doktorun hayat standartına Almanyadaki çöpçü sahip diyorlar. Öyle olsa bile burada doktor olmak varken Almanya'da çöpçü olmak daha mı güzelaç kalmakla rahat yaşamak arasında bir uçurum var bizde aç değiliz ama yurtdışında evini arabanı alabiliyorsun herhangi bir yerde adam gibi çalışarak
Adam Bulgaristan'dan araba getiriyor Türkiye'de change yapıyor , geri sınırda kabul etmiyorlar arabayı benzin döküp yakıyor Türkiye'de parçasını sattığı parayla orada aynı arabadan 4-5 tane alacak koyar mı çok haklısın. Türkiye'de Şahin'e binmek bile lüksaç kalmakla rahat yaşamak arasında bir uçurum var bizde aç değiliz ama yurtdışında evini arabanı alabiliyorsun herhangi bir yerde adam gibi çalışarak
İttir et onları düşünmeye gerek yok. Bir hünerin yoksa bile kral gibi yaşatıyorlarmış adamıYol bilmeden iz bilmeden niye gidiyorsun ki büyük ihtimalle dil de bilmiyorsun o şekil İspanya değil neresi olursa olsun yaşamak zordur bildiğim şehirden ayrılmam bırak ülkeyi yani sendeki iyi cesaret ne yiyecen ne içecen
9bin çektim ve bitirdim. Şarjı tren istasyonunda prizde yapıyorum fotoğraf yüklemeye çalışıyorum ama dosya çok büyük diyorÜç gün önce 9k çekim ekranı atmasını biliyonda oradan bı selfi atmasını bilmiyonmu,ayrıca nasıl bir sokahta kaliyorsunki sürekli interneti bulup foruma girebiliyorsun bu Barcelona dediğin Kars'a falan yakın mı ddD
Böyle münferit olaylar heryerde olabiliyor. Sadece Türkiye'de oluyormuş başka hiçbir yerde olmuyormuş gibi kekliyorlar sizi işte. Siz de bahane arıyorsunuz zaten ülkenizi karalamak içinDoğru diyorsun burda hasta yakınından dayak yiyip ölmek varken yoğun çalışma saatlerinde ezilmek varken , niye Almanya ya gitsin 🤣