http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İspanya Barcelona

aligalisali

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
154
156
43
İspanyada da hayat zor. Daha birkaç sene önce Yunanistan ve İspanyada insanlar atm'den para bile çekemiyordu. Bir hünerin veya paran yoksa dünyanın her ülkesi cehennem

Muhalefet öyle bir gaz veriyor ki Türkiyedeki gençler yurdışı cennet zannediyorlar
hahaha boş yapma lan türkiye hariç
heryerde rahat yaşıyorsun çalışıyorsan

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,783
2,838
113
Planlı gitsen iyi mesleğin işin hazır olacak birkaç senede köşe olursun aksi durumda heryer sıkıntı
Aynen öyle. Oraya gidince oooooo hoşgeldin Ahmet, Mehmet bey gözümüz yollarda kaldı. Al sana masa başı iş şu kadar maaş + araba bir de altına karı verelim demiyorlar tabi ki

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,442
8,055
113
Gezgin gibisin maşallah her ay bir ülke geziyorsun bende Ankara'da Kızılay'a gidebilirsem kendimi dünyanın en sosyal insanı hissediyorum maaşallah maaşallah

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,783
2,838
113
hahahaaha

çıkarıp telefonumuzuda gösterelim mi. hatta alamanya da bizi gısganıyor değil mi yauav
Ben hayatımda bir kere bile mevcut otoriteye oy vermedim. Bu ülke ne iktidarıın anlattığı gibi güzel, ne de muhalefetin yerdiği kadar kötü. Sizler sadece propaganda izliyorsunuz.

Adam işsiz kalacağını bile bile kıytırık bir taşra üniversitesi bitirmiş, ben üniversite mezunuyum sıradan insanların yaptığı işleri yapmam diyor mesela. İyi git Avrupada sana kral muamelesi yaparlar sen merak etme diyorum ben de :)

Bir hünerin veya paran yoksa dünyanın her köşesi cehennem dostum

Son düzenleme:

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,783
2,838
113
hahaha boş yapma lan türkiye hariç
heryerde rahat yaşıyorsun çalışıyorsan
Lan ? Aynen dostum bir de altına karı da veriyorlar

Bir hünerin veya paran yoksa hiçbir ülkede rahat yaşayamazsın. O toplumun en alt tabakası olursun

Şu yerleri temizle sonra da git bulaşıkları yıka derler adama. Bu Japonya'ya gitsen de böyle Kanada'ya gitsen de böyle. Paran yoksa da iyi bir hünerin olacak en azından

İyi bir hünerin varsa da Türkiyede'de aç kalmazsın zaten

Son düzenleme:

Theadren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,024
4,079
113
Sen daha öncede fransadaydım diyordun param yok parasızım diyordun bizi mi koparıyorsun ?

nrvn1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
160
81
28
Dosya çok büyük diyor
Üç gün önce 9k çekim ekranı atmasını biliyonda oradan bı selfi atmasını bilmiyonmu,ayrıca nasıl bir sokahta kaliyorsunki sürekli interneti bulup foruma girebiliyorsun bu Barcelona dediğin Kars'a falan yakın mı ddD

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,873
7,680
113
barça stadının insatına git dost oranın iş yapanları bizim Türkler ordan işe alırlar seni ucuz isciye yok demezler

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,783
2,838
113
Adamlar insanca hakça bir düzende emeğinin karşılığını aldığı bir düzende yasamamiski. Yurt dışına gidenleri milyoner olucak kafasıyla gittiğini sanıyor yazık kafana 🤣
Türkiye iyi demiyorum zaten. Ama yurtdışı da öyle muhalefetin gençleri gazladığı gibi değil. Bir hevesle yurt dışına kapağı atıp 2 seneye kalmadan memleketine geri dönüyor sonra gençler. Sağlam bir hünerin olacak herşeyden önce paran yoksa bile

Hünerin veya paran yoksa dünyanın her ülkesinde köpek gözüyle bakarlar insana

aligalisali

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
154
156
43
Lan ? Aynen dostum bir de altına karı da veriyorlar

Bir hünerin veya paran yoksa hiçbir ülkede rahat yaşayamazsın. O toplumun en alt tabakası olursun

Şu yerleri temizle sonra da git bulaşıkları yıka derler adama. Bu Japonya'ya gitsen de böyle Kanada'ya gitsen de böyle. Paran yoksa da iyi bir hünerin olacak en azından

İyi bir hünerin varsa da Türkiyede'de aç kalmazsın zaten
aç kalmakla rahat yaşamak arasında bir uçurum var bizde aç değiliz ama yurtdışında evini arabanı alabiliyorsun herhangi bir yerde adam gibi çalışarak

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,783
2,838
113
aç kalmakla rahat yaşamak arasında bir uçurum var bizde aç değiliz ama yurtdışında evini arabanı alabiliyorsun herhangi bir yerde adam gibi çalışarak
Türkiyedeki doktorun hayat standartına Almanyadaki çöpçü sahip diyorlar. Öyle olsa bile burada doktor olmak varken Almanya'da çöpçü olmak daha mı güzel

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,442
8,055
113
Adam Bulgaristan'dan araba getiriyor Türkiye'de change yapıyor , geri sınırda kabul etmiyorlar arabayı benzin döküp yakıyor Türkiye'de parçasını sattığı parayla orada aynı arabadan 4-5 tane alacak koyar mı çok haklısın. Türkiye'de Şahin'e binmek bile lüks

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,274
5,097
113
Yol bilmeden iz bilmeden niye gidiyorsun ki büyük ihtimalle dil de bilmiyorsun o şekil İspanya değil neresi olursa olsun yaşamak zordur bildiğim şehirden ayrılmam bırak ülkeyi yani sendeki iyi cesaret ne yiyecen ne içecen

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,783
2,838
113
Yol bilmeden iz bilmeden niye gidiyorsun ki büyük ihtimalle dil de bilmiyorsun o şekil İspanya değil neresi olursa olsun yaşamak zordur bildiğim şehirden ayrılmam bırak ülkeyi yani sendeki iyi cesaret ne yiyecen ne içecen
İttir et onları düşünmeye gerek yok. Bir hünerin yoksa bile kral gibi yaşatıyorlarmış adamı :)

HikoBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,060
367
83
Üç gün önce 9k çekim ekranı atmasını biliyonda oradan bı selfi atmasını bilmiyonmu,ayrıca nasıl bir sokahta kaliyorsunki sürekli interneti bulup foruma girebiliyorsun bu Barcelona dediğin Kars'a falan yakın mı ddD
9bin çektim ve bitirdim. Şarjı tren istasyonunda prizde yapıyorum fotoğraf yüklemeye çalışıyorum ama dosya çok büyük diyor

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,783
2,838
113
Doğru diyorsun burda hasta yakınından dayak yiyip ölmek varken yoğun çalışma saatlerinde ezilmek varken , niye Almanya ya gitsin 🤣
Böyle münferit olaylar heryerde olabiliyor. Sadece Türkiye'de oluyormuş başka hiçbir yerde olmuyormuş gibi kekliyorlar sizi işte. Siz de bahane arıyorsunuz zaten ülkenizi karalamak için

Alman Dw'nin yaptığı haber