- 17,918
- 5,540
- 113
Dedim goller peş peşe geldi yüklenmeyin diye
acele etme be güzel kardeşim sonunda won diyelim kzan sevinelim kaçmıyor maçlar hadi bakalımLeverkuzene attığıma pişman oldum
Bol şanslar dostumS.a cümleten pumabet 140 yatırım yaptım 140 da bonus aldım 14 katı çevrimi var hep beraber kazanalim bi kaç arkadaşada yardımımız dokunsun şans bizimle olsun arkadaşlar ilk kuponu atacam birazdan..
Girmem artık o maça kardesimolmadı be cok pozisyon harcadılar @ismet1991 ama bu macta 2. yarı ekmek var kanka kasanı buraya ayır![]()
birazda inanmak mesele kankaAcele işe şeytan karışıyor modundayiz şuan sakin sakın yavaş yavaş artalim.
Katılıyorum sana kardesimAcele işe şeytan karışıyor modundayiz şuan sakin sakın yavaş yavaş artalim.
sen biliyon dostGirmem artık o maça kardesim
Haklısın inandığımiz maçlara girsek hedefe kitleniyoruz maçlara değildebirazda inanmak mesele kanka![]()
Teşekkür ederim dostum bunun bilincinde oynayalım ve kazancı görelim hadi bakalım kaybetse de yanındayız... Özgüven gelsin şöyle biKatılıyorum sana kardesim
sigaramın dumanıyla selamlıyorum seni abiacele etme be güzel kardeşim sonunda won diyelim kzan sevinelim kaçmıyor maçlar hadi bakalım
bu oyunu hic bizaman korkak oynamadım dost kazansamda kaybetsemdeHaklısın inandığımiz maçlara girsek hedefe kitleniyoruz maçlara değilde