- 3,140
- 3,748
- 113
son 10
Umarım olur. Bol şanslar.Hissettim be bi gol.daha olacakEkli dosyayı görüntüle 74203
bence son dk gelecek 44 45 gibi hadi bakalım42 ye kadar bı gol olacak gbı bı hıs var
Hadı bakalımbence son dk gelecek 44 45 gibi hadi bakalımmacı bekliyorum yemek için
Geçmiş olsun ne kadar 3 bin ?Ev sahibi msj attı moralim bozuldu 3 aylık kira duruyor![]()
3 aylık 1850 aydatlarla 2500 felan gardaşım beGeçmiş olsun ne kadar 3 bin ?
Geçmiş olsun umarım çözersin bir şekilde3 aylık 1850 aydatlarla 2500 felan gardaşım be
rol yaptığını mı ğördüEv sahibi msj attı moralim bozuldu 3 aylık kira duruyor![]()
Bir odan olsun malın olsun gerçekten gardaşım allah bütün kiracılara yardım etsinGeçmiş olsun umarım çözersin bir şekilde
Ne bileyim canım skldırol yaptığını mı ğördü
Allah yardncn olsn zor bu zamnda çok zorEv sahibi msj attı moralim bozuldu 3 aylık kira duruyor![]()
Bızeydı ıbnelıklerıDortmund ilk yarı bi gol olmadı ikincibyati 1-5 şaka gibi yaa
Milleti düdüklediler işte başkan, bu Minsk maçında da gol gelmedi. Hemen sonuç verecek şekilde değil de Prag'ın olduğu kupondaki gibi biraz bekleyeceğimiz ama sonuç verecek bir kupon yapmak daha iyi olur gibi.Dortmund ilk yarı bi gol olmadı ikincibyati 1-5 şaka gibi yaa