- 6,807
- 3,116
- 113
Aldık takıbeDaha önce dilim yandığı için bozdum hadi buda gelirse bitti sayılır haaEkli dosyayı görüntüle 74202
Katılıyorum .Kesinlikle katılmıyorum ama umarım ben haksız çıkarım da bir saat sonra o 15 20 tl yi aramaz kimse
Reis halısın bozulmaz orda ama daha önce dilim yandı aynı bu şekilde 20 lira için o sıkıntıyı yaşamaya gerek yok diye dusundumYok bir şey dostum ya sen roll e devam et başarırsın umarım
EvetBozdun mu İsmet
Bozulmuş kupon, tüh belki biraz daha fazlasını verirdi.İşte şimdi 1-3![]()
Bol şanslar.Daha önce dilim yandığı için bozdum hadi buda gelirse bitti sayılır haaEkli dosyayı görüntüle 74202
olacakDaha önce dilim yandığı için bozdum hadi buda gelirse bitti sayılır haaEkli dosyayı görüntüle 74202
Sıkıntı yok ya İsmet bozduysa 20 lira atalımda sparta gol atar 6.5 üstü oynayalım
Geldi sayDaha önce dilim yandığı için bozdum hadi buda gelirse bitti sayılır haaEkli dosyayı görüntüle 74202
Eyv kral ona lafım yok senin fikrine saygım sonsuz konu bazı arkadaşlar daha çabuk bitsin de 15 tl mizi alıp gidelim peşinde gibi hissettiğim için sinirlendim konuyu daha fazla kirletmek istemiyorum herkese saygılar sunuyorum bol şanslar diliyorum iyi forumlarReis halısın bozulmaz orda ama daha önce dilim yandı aynı bu şekilde 20 lira için o sıkıntıyı yaşamaya gerek yok diye dusundum
Mis gibi maç, rahatça gelmesi lazım.Daha önce dilim yandığı için bozdum hadi buda gelirse bitti sayılır haaEkli dosyayı görüntüle 74202
Gelir reissDaha önce dilim yandığı için bozdum hadi buda gelirse bitti sayılır haaEkli dosyayı görüntüle 74202
Biz boz dediğimiz için o zaman 15 i alıp kaçanlar grubuna giriyorz genelleme yapma dostm boz dedm ben açıklamasnıda yaptm zaten kendi kararı bozma desekte niyetine girmiş bız desekteEyv kral ona lafım yok senin fikrine saygım sonsuz konu bazı arkadaşlar daha çabuk bitsin de 15 tl mizi alıp gidelim peşinde gibi hissettiğim için sinirlendim konuyu daha fazla kirletmek istemiyorum herkese saygılar sunuyorum bol şanslar diliyorum iyi forumlar![]()