http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşkur İle Alakalı

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
Selamun aleykum Beyler işkurdan işe başvurdumda yardım edebilecek birileri varmıdır buralarda :)

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,450
85,153
113
işkur sıkıntı sözleşmen var bu süre zarfında sözleşmeden cayarsan işkur sana ödediği parayı faiziyle alma hakkı var(3 ay), gününde ödeme yapmaz çok nadir şubeleri yapıyor genelde 10 gün takar bulundugun şehre bağlı tabi millet maası yediğinde sen yeni alabilirsin, sigortan ödenmez sadece sağlıktan yararlanabilirsin ki bazen bunu bile atlıyorlar işkur pişmanlıktır yani :)

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
işkur sıkıntı sözleşmen var bu süre zarfında sözleşmeden cayarsan işkur sana ödediği parayı faiziyle alma hakkı var(3 ay), gününde ödeme yapmaz çok nadir şubeleri yapıyor genelde 10 gün takar bulundugun şehre bağlı tabi millet maası yediğinde sen yeni alabilirsin, sigortan ödenmez sadece sağlıktan yararlanabilirsin ki bazen bunu bile atlıyorlar işkur pişmanlıktır yani :)
Reis kamu personeli olarak dimdirek memur oluyorsun hastaneye :)

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
Reis normal iş kurdan evet öyle oluyor ama bu devlet memuru olarak girdiğin için işkur sözleşmesi vçvs yok sadece işkur yapıyor çekilişini

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,017
1,214
113
Kardesim 2010 dan beri iskura kayıtliyim bi tonda mesleki yeterlilik belgem var daha 1 tane bile iş bulduklarına işe yerlestirdiklerine Allah şahit rastlamadım adı üstünde işkur işbul degilki sana iş bulsun

serkandemir50

Bahtsız Piyade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,524
2,504
113
valla ben 2018 den beri iş bulamadım orda hala aktif görünüyor birkaç iş buldum onları da kendim buldum işkur üzerinden almışlar beni bayramdan sonra tekrar başlayacağım