2 tane daha salarlar birazdan hepiniz mutlu olucaksiniz insallahBalkondan Bakma in ASagıyaaaa Bak gol OLDu![]()
Amin insallah. Ben iskorpit icin burdayım valla. Dunden beri zarar 500 oldu. 500 u bulsun yeterOlsun kanka insallah hedefe ulasirsiniz hem iskorpit hem siz kazanirsiniz olacak bu sefer guzel sonuclarla basariya ulasacaksiniz![]()
Polonyaaa HeeeeAmin insallah. Ben iskorpit icin burdayım valla. Dunden beri zarar 500 oldu. 500 u bulsun yeter
Aynen polonya mıdır kolonya mıdır nedir. Aslında gitmiyecen oyle ulkelere gorsunler hatalarınıPolonyaaa Heeee![]()
Valla kanka o kazansin ben 1 lirasiz sabaha kadar yine totem yaparim ona onun yeri ayri allah var spinlerde çok yardim etti banaAmin insallah. Ben iskorpit icin burdayım valla. Dunden beri zarar 500 oldu. 500 u bulsun yeter
Aynen. Dünde 100 lira yolladı bi abiye. Al rolling yap kazanırsan benim paramı iade et yeter dedi. Kasa 1,100 olsa 50 kişiye 20 gelecektiValla kanka o kazansin ben 1 lirasiz sabaha kadar yine totem yaparim ona onun yeri ayri allah var spinlerde çok yardim etti bana![]()
Kesinlikle