- 48,743
- 53,285
- 113
Eyvallah dayıBol sans kardes
Eyvallah dayıBol sans kardes
Bol şanslarHedef belli takıp eden Arkadaslar hedefe ulastıgımız da bir güzellik yaparız bazı Arkadaslar dan mac istiye bilirim
Konuda para muhabbeti gecmesin kesinlikle
Tutmasınımı beklıyordun enişteyine patates enıste
53 senin patates olduguna gittiyapıstır enıste 53u ekvator macına son dk ya korkanın cocugu olmaz
libertad attı bak oynasan atmaz ekvatorda53 senin patates olduguna gitti
Hedef belli takıp eden Arkadaslar hedefe ulastıgımız da bir güzellik yaparız bazı Arkadaslar dan mac istiye bilirim
bol sans reisHedef belli takıp eden Arkadaslar hedefe ulastıgımız da bir güzellik yaparız bazı Arkadaslar dan mac istiye bilirim
kayıp oldu sevgili destek ıskorpit dosta bı 100 freebet ekleyınde gecemız senlensın
@İskorpit ;
Hedefinizi tutturun.
10 kişiye de biz 50 TL FREEBET ekleyelim liste iletirseniz.
Bunu neden yaptık bilmiyoruz, canımız sıkıldı uyku tutmadı.
Bol şanslar!
Sende biliyon yapamıyacagımızı dost eglenme bizle
@İskorpit ;
Hedefinizi tutturun.
10 kişiye de biz 50 TL FREEBET ekleyelim liste iletirseniz.
Bunu neden yaptık bilmiyoruz, canımız sıkıldı uyku tutmadı.
Bol şanslar!
Ne vaad ettik te yapmadık, aşk olsun.Sende biliyon yapamıyacagımızı dost eglenme bizle![]()
Biz eglencesine oynuyoz kazanmak istemıyoruz dost ramazandaNe vaad ettik te yapmadık, aşk olsun.
Bitti mi yahu roll.
Bu kadar kısa mıydı![]()
Sizi günaha teşvik eden bir münafık oldum yani şu an durduk yere.Biz eglencesine oynuyoz kazanmak istemıyoruz dost ramazanda
Artık Baska zaman bir roll denk gelırsen benim ozaman bu jesti degerlendırmeye calısırız @Magnumbet Destek uyarmı alalım sozuSizi günaha teşvik eden bir münafık oldum yani şu an durduk yere.