- 48,743
- 53,285
- 113
Umutun cimbali bozulmuş dost gelirse onu yaptircakmis adam 3 gundur white chocolate mochasini icemiyo😁ohhh içimiz rahatladı yeşil hazır bir nokta da damak kaldı
hat karıştı pardon reis yav, oda kardeşimiz farkı yok her türlü kırılsın o şeytanın bacağı kör olası şeytandost kupon @İskorpit in![]()
Bi 20 at dedi kupon yapalim ayip ediyon dedim 200 attim 100 u naptin la sen😁Dost kupon @erhanbey22 benım degil![]()
oooo maçlar gelmeden bakiye ye hemen yansısın dost hesaba geçirsinler zaman kaybına tahammülümüz yokUmutun cimbali bozulmuş dost gelirse onu yaptircakmis adam 3 gundur white chocolate mochasini icemiyo😁
Cebimize Girmeden biter Dostoooo maçlar gelmeden bakiye ye hemen yansısın dost hesaba geçirsinler zaman kaybına tahammülümüz yok![]()
![]()
Dost goruyon cimbali si olan adamin farkını biri 2 biri 3.dkda atiyo😁aue içerde ilk maç wonnnnnn dost
sorma dost biz 90 dakika bekliyoruz 1 gol attıramıyoruzDost goruyon cimbali si olan adamin farkını biri 2 biri 3.dkda atiyo😁
aynen Valla ihtiyar büyümüyü bırakmadın Heee boyle bıter bunlaroooo tüm büyüyü bozdun dost![]()
Bende AUE atara oynamıştım ondan dost 😁😁niye seviniyon dost sen gelmicek dedin