- 103,177
- 58,294
- 113
Valla 9 numara 1 boyla geçildi bı gelse kupon kalmazdı piyasada3 Devrılmezdi abi Cok agır Favori
Valla 9 numara 1 boyla geçildi bı gelse kupon kalmazdı piyasada3 Devrılmezdi abi Cok agır Favori
Aynen LONG RUNNER Cok rahattı DayıValla 9 numara 1 boyla geçildi bı gelse kupon kalmazdı piyasada![]()
kaybetsek Daha iyiydiKupon nasıl gidiyor simdi
O starta kaldı bı at 4 boy sonda efsane sprint attı startta kalmasa o gelcekmis demek 4 boy start yaptı 2 boyla geçildi.neyse bol.sans @İskorpit diğer ayaklar 1. Atların gelmezse parayı kurtarirsinson sprinti Johny Guitar gibi
Yapma be azda olsa verir birşeyler umarımkaybetsek Daha iyiydi![]()
Bu gidişle verdiği parayı alamazKupon nasıl gidiyor simdi
Son ayak bi Essek Grtirirsin Artık dayı heeeeValla 9 numara 1 boyla geçildi bı gelse kupon kalmazdı piyasada![]()
Üzdü buBu gidişle verdiği parayı alamaz
Essek yazmamissinki la 😁Son ayak bi Essek Grtirirsin Artık dayı heeee
Son ayak baba yavuz gelsinEssek yazmamissinki la 😁
Son ayak 8.9a bagirin oraya kalirsa Kupon 😁 sana bunu kim oynattı kendinmi oynadın?
Nasıl nerden oynuyorsun anlamadım dostNerden oynuyorsun bunu dostum
Bizden ala beygir mi var dostYazdigin 4 nala vursun dost. Pek anlamam beygirden 😁
kendım boyle oynamam hayattaSon ayak 8.9a bagirin oraya kalirsa Kupon 😁 sana bunu kim oynattı kendinmi oynadın?
Kanka 8de olur ganyanlari aynı cikarSon ayak baba yavuz gelsin![]()
Vardir dost kalabaligiz 😁Bizden ala beygir mi var dost
Er kim oynattı böyle kupon yalanlara bizim bayide çay icirtmiyorlarkendım boyle oynamam hayatta