Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşiniz Mesleğiniz Nedir

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,002
6,647
113
Şuan Hangi İşte Çalışıyorsunuz?

İşinizden Memnunmusunuz?

Kendimi Söyleyecek Olursam Yemeksepeti kuryesiyim aylık giderler çıkınca elime 50-60k kalıyor çok sektörde çalıştım işimden memnun musun dersek yani okumadım meslegimde yok torpilimde yok calisabilecegim diğer işlere baktığım zaman memnunum Allah bereket versin en azından patron müdür şef derdim yok

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,186
8,177
113

İşinizden Memnunmusunuz?

Kendimi Söyleyecek Olursam Yemeksepeti kuryesiyim aylık giderler çıkınca elime 50-60k kalıyor çok sektörde çalıştım işimden memnun musun dersek yani okumadım meslegimde yok torpilimde yok calisabilecegim diğer işlere baktığım zaman memnunum Allah bereket versin en azından patron müdür şef derdim yok
La yeter artık anladık artık bütün siteler bile biliyor kurye olduğunu

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,002
6,647
113
Kuryelikle kendimi avutma şekline bayıldım aiqiq :)

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,993
4,566
113

İşinizden Memnunmusunuz?

O kadar para kalıyorsa hala kumar oynaman akıl işi degil

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,993
4,566
113
Kumarı ztn az kazanan adam oynuyorsa akıl işi değildir dost
Adam 30k maaş alsa 10 15k kira verse evin ihtiyaçları okul masrafı elektrik su v.s bu adam yetistiremedigi için oynar. Zaten yuvalar bu yüzden dağılıyor. Para arttıran helede 50 60k arttıran neden oynasın neden yuvasını yiksin

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,002
6,647
113
Adam 30k maaş alsa 10 15k kira verse evin ihtiyaçları okul masrafı elektrik su v.s bu adam yetistiremedigi için oynar. Zaten yuvalar bu yüzden dağılıyor. Para arttıran helede 50 60k arttıran neden oynasın neden yuvasını yiksin
Knk 30 kazanan adam 60 kazanayım der 50 kazanan adam 100 kazanayım der bu iş böyle

eymenim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
818
581
93
Canlı desteğim ve 33k maaşım var 2-3 ay öncesine kadar iki sitede aynı anda çalışıyodum ama maalesef iki iş aynı anda olmuyor sinir hastası olma yolunda ilerliyorum şuan.

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,802
1,811
113

İşinizden Memnunmusunuz?

İşsizim iş bakıyorum

blackzero

İyi niyetimi silkeyim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,560
2,706
113

İşinizden Memnunmusunuz?

Ben üniversite mezunuyum. Çalışmıyorum. Bir yerde işe girsem asgari ücretten hallice bir maaş karşılığında bütün zamanımı ve emeğimi sömürecekler. Bunun yerine evde gtümü devirdiğim yerden biramı yudumlayıp tuzlu fıstığımı yerken laptop başında özel oran, kod, etkinlik takip ederek günde ortalama 2 k kadar para kazanıyorum