Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşe Giriş Evrakları 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,028
1,764
113
Arkadaşlar az önce Ülkerden arandım yarın evraklari teslim edeceğim Perşembe günüde iş başı yapacagimda benim 20 gün önce nolur nolmaz diye evraklarımı hazırlamıştım yenimi cikarmam lazım yoksa 20 gün önceki çıkardığım evraklarimi götürsem geçerli olurmu

misaki1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,460
732
113
Arkadaşlar az önce Ülkerden arandım yarın evraklari teslim edeceğim Perşembe günüde iş başı yapacagimda benim 20 gün önce nolur nolmaz diye evraklarımı hazırlamıştım yenimi cikarmam lazım yoksa 20 gün önceki çıkardığım evraklarimi götürsem geçerli olurmu
6 aya kadar kabul ederler sıkıntı çıkmaz hayırlı olsun

Lawlss

Promo Kodcu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,504
10,312
113
Dost telegram ref link paylaşıyodun forumda tüm konularda, ordan beklediğin kazancı sağlayamadın sanırım sdlşgksdg

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,318
1,089
113
Sıradaki konu için gözümğz yollarda kalmıştı çok beklettin :)
3 ay gecerli o evraklar yenisini çıkarma yeni işin hayırlı olsun Allah iş kolaylığı versin

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Şu işe bir girsen Forum olarak rahat etsek. Gerçi işe girersin bu seferde günlük yaptıklarını her gün konu açarsın ağa bıktık gerçekten. Modlarda müdahale etmiyor

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Hocam mecburum çalışmam lazm artık ilaçlarımı içer calisirim
Zerre inanmıyorum senin çalışacağına. 3 gün sonra yine bahaneler üretir çıkarsın. Açma artık şu tür konular bıktık

Qazse

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,172
548
113
dkogkldsfklgasdls 3 güne işten çıktım yeni iş arıyorum konusu gelir oran 1.10
Ülker aradı diye gittim onlar aramamış
Türkbetmiş arayan yanlış anlama olmuş
Der bu konuyu kitletir
Başka konu açar türkbette çalışan var mı şu maaş su haklar sizce nasıl diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...