- 10,638
- 6,442
- 113
Bi şeyleri doğru yapıyorsun demekki ki çalıştığın yerler senin mezuniyetini sorun etmeyip seni o konuma getiriyor. Sen lisans mezunu olsan da emin ol eleştirecek başka bişey bulurlardı. O yüzden sen işini doğru yaptığın sürece zaten işyerin de senin arkanda olacaktır ve sen bu tür söylemleri umursamamaya devam ettikçe ve onlar da senin modunu düşürmeyi başaramadıklarını görünce bir süre sonra pes edip senin üstünlüğünü kabul edeceklerdi. Bunun için kendini düşürmeden aynı tempoda devam etmelisin. Bol şans.Dostlar merhaba 30 yaşında ilkokul mezunu bir vatandaşım. Yaklaşık 15 yıldır çalışıyorum ve hep aynı meslek üzerinde çalışıyorum.son iş yerimde 8 yıl çalıştım bu süreç içinde beyaz yakaya kadar yükseldim yani beyaz yaka statüsünde çalışıyordum ne olduysa beyaz yaka statüsüne geçiş yaptıktan sonra oldu diğer çalışanlar tarafından ağır elestiler üstü kapalı iğneleyici sözler arkamdan yalan dolan atıp tutmaları iftiralar vesaire vesaire tabi arada maaş faktörüde vardı en son iyice daralip bunalıp işten ayrildim.
2 3 ay kadar dinlendikten sonra başka bı firmadan teklif aldım gorusmeye gittim direk bölüm sorumlusu olarak işbaşı yaptım güzel bi meblaya ilk hafta tanışma Faslı rahattı fakat sonrası yine aynı tepkiler ya işte ilkokul mezunuda yaşı daha kaçta ne biliyorda yok akiyorda yok kokuyorda yok suratsizda. Ee tabi maaşta standartların baya üzerinde. 15 yıldır çalışıyorum normal işçilik yaparken hiç böyle şeylerle karşılaşmadım hatta diğer çalışanlarla ilişkilerim muhabbetim baya iyiydi.
Bu yaşadığım durum normal mi daha önce bu tür durumlarla karsilasan oldu mu ne yapmak nasıl davranmak gerekir tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler