- 1,179
- 451
- 83
insan ırkı oe bir ırktır yapacak bir şey yok çekemiyorlar ve kıskançlıktan yapıyorlar daha da geliştir kendini iyi yerlere gel yüksel onlarda arkada havlasın her yerde var bu tipler
Anlamadığımızi biliyorsundur yani ne demek daha anlaşılır bir terimi vardir yaExtrüzyon kalıp tashihatı dost
Kardeş normal galiba ya bütün sektorlerde hangi işte çalışırsan çalış bu tarz insanlar var. Kıskanıyorlar çünkü kulağını kapatıp doğru bildiğini yapmaya ve elinden geldiğinde iyi niyetli davranmaya devam edeceksin gerisi Allah'ın takdiriDostlar merhaba 30 yaşında ilkokul mezunu bir vatandaşım. Yaklaşık 15 yıldır çalışıyorum ve hep aynı meslek üzerinde çalışıyorum.son iş yerimde 8 yıl çalıştım bu süreç içinde beyaz yakaya kadar yükseldim yani beyaz yaka statüsünde çalışıyordum ne olduysa beyaz yaka statüsüne geçiş yaptıktan sonra oldu diğer çalışanlar tarafından ağır elestiler üstü kapalı iğneleyici sözler arkamdan yalan dolan atıp tutmaları iftiralar vesaire vesaire tabi arada maaş faktörüde vardı en son iyice daralip bunalıp işten ayrildim.
2 3 ay kadar dinlendikten sonra başka bı firmadan teklif aldım gorusmeye gittim direk bölüm sorumlusu olarak işbaşı yaptım güzel bi meblaya ilk hafta tanışma Faslı rahattı fakat sonrası yine aynı tepkiler ya işte ilkokul mezunuda yaşı daha kaçta ne biliyorda yok akiyorda yok kokuyorda yok suratsizda. Ee tabi maaşta standartların baya üzerinde. 15 yıldır çalışıyorum normal işçilik yaparken hiç böyle şeylerle karşılaşmadım hatta diğer çalışanlarla ilişkilerim muhabbetim baya iyiydi.
Bu yaşadığım durum normal mi daha önce bu tür durumlarla karsilasan oldu mu ne yapmak nasıl davranmak gerekir tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
Meslek neydi kankaAynen ben çok takılı kaliyorum zannedersem bazı şeylere neyse tecrübe ede ede bu durumun üstesinden de gelicez artık herkese çok teşekkür ederim katkılarınız yorumlarınız icin
Alüminyum profil kalıpları dostAnlamadığımızi biliyorsundur yani ne demek daha anlaşılır bir terimi vardir ya
Daha basit şekilde alüminyum PVC duşakabin korkuluk tente Güneş kırıcı mobilya otomotiv vs vs. Binlerce çeşit var ve her profilin kalıbı ayrı benim işim istenilen profili kalıpta doğru yerde doğru müdahaleyi yaparak istenilen profili 1e1 ölcüsünde ve şeklinde çıkarmakAnlamadığımızi biliyorsundur yani ne demek daha anlaşılır bir terimi vardir ya
Tabi işin o boyutuda var aslında dost yani tuhaf tuhaf şeyler herkes kendine göre haklı ama isverenlerde diplomaya değil işinin yürümesine bakıyor. Açıkçası ben böyle birşeyin peşinde kosmadim işe başladığım gün haberim oldu pozisyondan görüşmede bize işi bilen kalıpları calistiracak üretimi rutininde yürütecek akşama yasatmayacak kaliphaneyi çekip çevirecek adam lazım dediler. Okey problem yok yaparız dedik iş başı yaptık sorumlu sensin dediler biseyde diyemedim. İnsanlarla uğraşmaktan daha berbat bişey yok yani kendimden biliyorum. Amiri müdürü bende takmazdim işe geç giderdim canım sıkılır gitmezdim.hiç okuyan yok galiba forumda şöyle düşün sen bi okul bitiriyon o işi yapmak için eğitim alıyon ve senin bşaına alaylı birini müdür yapıyorlar e haiyle ben onca okumayı bu adamdan emir almaya mı yaptım diyorsun, tabi tik okulun yok bölümünden mezunlar ve eleştiriyorlarsa onların ki de abartı ama ülkede gayet güzel üniler var ve oralardan mezun olunca bi ilkokul mezunundan emir almak istemezsin bu da doğal
benim lafım seni eleştirmek gibi değil yanlış anlama kimse diğer taraftan bakmamış ondan yazdımTabi işin o boyutuda var aslında dost yani tuhaf tuhaf şeyler herkes kendine göre haklı ama isverenlerde diplomaya değil işinin yürümesine bakıyor. Açıkçası ben böyle birşeyin peşinde kosmadim işe başladığım gün haberim oldu pozisyondan görüşmede bize işi bilen kalıpları calistiracak üretimi rutininde yürütecek akşama yasatmayacak kaliphaneyi çekip çevirecek adam lazım dediler. Okey problem yok yaparız dedik iş başı yaptık sorumlu sensin dediler biseyde diyemedim. İnsanlarla uğraşmaktan daha berbat bişey yok yani kendimden biliyorum. Amiri müdürü bende takmazdim işe geç giderdim canım sıkılır gitmezdim.
Estağfurullah dost perspektifi olan bi insanım onlarida anlayabiliyorum fakat benim veryansın ettiğim durum bu kadar düşmeleri bi insanın emeğiyle ekmeğiyle bu kadar basit şekilde oynamaları her ne olursa olsun bu yapılmaz.benim lafım seni eleştirmek gibi değil yanlış anlama kimse diğer taraftan bakmamış ondan yazdım
senin gemin veya teknen var diyelim ve 2 tane kaptan seçmen gerekiyor 1. kaptan 10-15 yil tecrubeli , firtinalar ile boğuşmuş biri. neyi ne zaman yapicagini sakince yapabilen birisi fakat universite okumamis 2. kaptan ise fırtına dahi görmemiş biri sadece 4 yil uni okuyup egitimini almis fakat hic denize veya okyanusa acilmamis biri hangisini secersin dostum cogu zaman tecrubeli, isinde iyi insanlari secerler. okul okumus veya okumamisa bakmiyorlar cogunluklahiç okuyan yok galiba forumda şöyle düşün sen bi okul bitiriyon o işi yapmak için eğitim alıyon ve senin bşaına alaylı birini müdür yapıyorlar e haiyle ben onca okumayı bu adamdan emir almaya mı yaptım diyorsun, tabi tik okulun yok bölümünden mezunlar ve eleştiriyorlarsa onların ki de abartı ama ülkede gayet güzel üniler var ve oralardan mezun olunca bi ilkokul mezunundan emir almak istemezsin bu da doğal
Bana ilkten böyle demedi tribe soktu biziAlüminyum profil kalıpları dost
Torna atalyesine yani tornaya benzer bir ismiExtrüzyon kalıp tashihatı dost
Oldum olası mantıksız gelmiştir diplama diretmesi,2014 de alman menşeili bi firmanın gm ofisinde çalışıyorum satış üzerine ,minumum üni diploma istiyorlar,o zaman da benim yeğen yeni askerden gelmiş 22 yaşında lise mezunu,birim müdüryle,ikyla,eğitmenlerle herkesle samimiyim diyaloğum var,dedim bu çocuk 14-15 yaşından beri satış yapıyor,bu işi hayli hayli yapar buradakilerden çok daha iyi yapar, ne dediysem diploma yüzünden almadılar çocuğu.Ülkede eğitim sistemi ilkokuldan beri ezbere dayalı, öğrenciler de puan alıp üst levele geçme derdinde yani kimse bilgi kalıcı olsun bende bunu kullanayım derdinde değil doğal olarak,buna rağmen diretiyolar, örgün eğitim tamamen zaman kaybı kimseye bi skim kattığı da yok,yakın gelecek de kalkar.Dostlar merhaba 30 yaşında ilkokul mezunu bir vatandaşım. Yaklaşık 15 yıldır çalışıyorum ve hep aynı meslek üzerinde çalışıyorum.son iş yerimde 8 yıl çalıştım bu süreç içinde beyaz yakaya kadar yükseldim yani beyaz yaka statüsünde çalışıyordum ne olduysa beyaz yaka statüsüne geçiş yaptıktan sonra oldu diğer çalışanlar tarafından ağır elestiler üstü kapalı iğneleyici sözler arkamdan yalan dolan atıp tutmaları iftiralar vesaire vesaire tabi arada maaş faktörüde vardı en son iyice daralip bunalıp işten ayrildim.
2 3 ay kadar dinlendikten sonra başka bı firmadan teklif aldım gorusmeye gittim direk bölüm sorumlusu olarak işbaşı yaptım güzel bi meblaya ilk hafta tanışma Faslı rahattı fakat sonrası yine aynı tepkiler ya işte ilkokul mezunuda yaşı daha kaçta ne biliyorda yok akiyorda yok kokuyorda yok suratsizda. Ee tabi maaşta standartların baya üzerinde. 15 yıldır çalışıyorum normal işçilik yaparken hiç böyle şeylerle karşılaşmadım hatta diğer çalışanlarla ilişkilerim muhabbetim baya iyiydi.
Bu yaşadığım durum normal mi daha önce bu tür durumlarla karsilasan oldu mu ne yapmak nasıl davranmak gerekir tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
Aşa yukarı dost torna tesfiyede bu işin ilk aşamasıTorna atalyesine yani tornaya benzer bir ismi