Valla dostum 34 yaşındayım, şu yaşımda yeni şeyler öğrenip yapmaya çalışıyorum. En önemli şey çaba ve istemek, kendi mesleğimde çok başarılı olmama rağmen ne yazık ki ülkemizde gerekli önemli ve maaş skalasını yakalayamadığı için yapmayı bıraktım. 2 yıl işsizlikle mücadele ettim, bu süreçte bir çok borca girdim, sevdiğim insanlar dan kazık yedim. Ailemle aram bozuldu, hayatımda ki insana güvenimin boşa olduğunu bir çok yalanın içinde yaşadığımı fark ettikten sonra aslında temel de her şeyin benim elimde olduğunu fark edip kendime yeni bir düzen kurmaya başladım. Çok şükür ki borçlarım çok önemli miktarlarda düşüş yaşadı, eski hayatıma neşeli halime eğlenmeyi seven sosyal kişiliğime geri büründüm. Tabi bu süreçte bana kazık atanları şuan yolda görsem tanımam bile belki öyle kendimi onlar dan uzaklaştırdım, özellikle verdiğim sevgiyi ve güveni hiç eden insanın sesini, kokusunu bile hatırlamıyorum. Özetçe yeni başlangıçlar iyidir, korkma zorluklar yaşarsın ama hayatını iyi yönde etkileyebilir, sana bürünmen için dayattıkları kabuktan kendini çıkart hayallerin varsa da peşinden koş bu hayata bir kere daha gelmeyeceğiz ona göre yaşamalı neden bunu yapmadım diye pişmanlıklar duymamalıyız.