http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş önerisi

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Tam öyle olmuyada şartları konuşup gidiyon zaten ama izin olmayınca ne şartı olcakki :) izin verende oluyo tabi ama onlarda para vermiyor :) ama tatil için cok gittim öyle samsun rize ordu tokat çanakkale İzmir bandırma yalova bırsa ist baya gezdık güney doğu hariç nasipse orayada gitcem
Kanka 3-5 aylık gidilir ben temelli diyorum

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Ekmek günlük çıkan mamül o yüzden izin günü zor oluyor ama pasta kurabiye 3 güne 4 güne kadar tezgahta kalabiliyor

sezermc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,444
891
113
Ekmek çilerin işi zor ben pastacıyım sabah 9 öğlen 3 te çıkıyorum haftasonları izin
Seninkide kebaboo:) gel trabzona pastane fırın tarzı biyer acak burda hiç yok ikili dısarda cok gördüm öyle:) paran varsa gel ama 😂😂

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Seninkide kebaboo:) gel trabzona pastane fırın tarzı biyer acak burda hiç yok ikili dısarda cok gördüm öyle:) paran varsa gel ama 😂😂
Aralık gibi memlekette açıyorum ben pastane cafe tarzı bu şehirde son 8-9 ayım inşallah 🤣 buranın yarısı Trabzonlu Rizeli zaten çevrem hep sende gel nolcak

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Bende kalırsın gel burda ekmek işi buluruz sana ustaysan yakında

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,275
28,859
113
Ben başka şehre aksiyon olsun diye değil kız arkadaşımın okuduğu yere yerleştim aile evini bırakıp o zamanlar 3 günlük yevmiye ile aylık kira parası çıkıyordu şimdi 20 günlük yevmiye kiraya gidiyor kızıb okulu bitti mühendis olarak işe başladi ben hala bu şehirdeyim aw
Yakında terkedilirsin kardeşim haberin olsun

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,526
1,923
113
Mütercimlikten mezun ama işsiz olan ben. Böyle hayat yere batsın

cenk46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
455
149
43
Arkadaşlar yaş 31 vardiyalı çalışıyoruz .. fabrika hayatı işçilik zor . Bekarım aile evinde yasiyorm komple işi bırakıp şehri terkedesin var . Hangi işleri yapmak da fayda var sizce
Hırsızlık yap tefecilik yap bu zamanda dürüstlükle birşey yapılmıyor

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,109
461
83
Valla dostum 34 yaşındayım, şu yaşımda yeni şeyler öğrenip yapmaya çalışıyorum. En önemli şey çaba ve istemek, kendi mesleğimde çok başarılı olmama rağmen ne yazık ki ülkemizde gerekli önemli ve maaş skalasını yakalayamadığı için yapmayı bıraktım. 2 yıl işsizlikle mücadele ettim, bu süreçte bir çok borca girdim, sevdiğim insanlar dan kazık yedim. Ailemle aram bozuldu, hayatımda ki insana güvenimin boşa olduğunu bir çok yalanın içinde yaşadığımı fark ettikten sonra aslında temel de her şeyin benim elimde olduğunu fark edip kendime yeni bir düzen kurmaya başladım. Çok şükür ki borçlarım çok önemli miktarlarda düşüş yaşadı, eski hayatıma neşeli halime eğlenmeyi seven sosyal kişiliğime geri büründüm. Tabi bu süreçte bana kazık atanları şuan yolda görsem tanımam bile belki öyle kendimi onlar dan uzaklaştırdım, özellikle verdiğim sevgiyi ve güveni hiç eden insanın sesini, kokusunu bile hatırlamıyorum. Özetçe yeni başlangıçlar iyidir, korkma zorluklar yaşarsın ama hayatını iyi yönde etkileyebilir, sana bürünmen için dayattıkları kabuktan kendini çıkart hayallerin varsa da peşinden koş bu hayata bir kere daha gelmeyeceğiz ona göre yaşamalı neden bunu yapmadım diye pişmanlıklar duymamalıyız.