http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Kurma Hakkında

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
245
322
63
Arkadaşlar ben mobilya fabrikasında çalışıyorum işim rahat fakat sabah saat 5.45 de kalkmak, bazen üstündeki kişilerin azarını yemek zoruma gidiyor bu bakımdan aklımda güzel bir iş var bilgisayar başında mobil ödeme yapıp kâr alsam helalinden yeter bana
Malum biliyorsunuz iddaa, oynayan çok kişi var ve bu kişiler illaki parasız kalıyor ve alternatif alana yöneliyor
Mesela bir kurum 250 tl mobil ödeme karşılığı bana, 125 tl ödedi kalan para kuruma gidiyor
Öyle işim olsa bilgisayar başı kafa rahat ama Türkiye de yasal mı bilmiyorum ne kadara mal olur açmak bilgisi olan var mı??

Ceo1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,754
1,040
113
Arkadaşlar ben mobilya fabrikasında çalışıyorum işim rahat fakat sabah saat 5.45 de kalkmak, bazen üstündeki kişilerin azarını yemek zoruma gidiyor bu bakımdan aklımda güzel bir iş var bilgisayar başında mobil ödeme yapıp kâr alsam helalinden yeter bana
Malum biliyorsunuz iddaa, oynayan çok kişi var ve bu kişiler illaki parasız kalıyor ve alternatif alana yöneliyor
Mesela bir kurum 250 tl mobil ödeme karşılığı bana, 125 tl ödedi kalan para kuruma gidiyor
Öyle işim olsa bilgisayar başı kafa rahat ama Türkiye de yasal mı bilmiyorum ne kadara mal olur açmak bilgisi olan var mı??
İstersen tefecilik yap.Ha tefeci ha 250 yi 125 e bozma ne fark var !

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,996
5,900
113
Düşene tekme vurmak helalinden kazanmak mi oluyor?

mytical91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,278
2,763
113
O sektörün kaymağını yiyip bitireli yıllar oldu artık herkes kendi yapabiliyor maymunlar gözünü açtı

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,220
567
113
fabrikada çalışırken ustasından tut herkese bır ısı beceremedıgımde bagırır cagırırlardı umrumda olmazdı çünkü omur boyu orda calısmayacagımı biliyordum ne derlerse takmadım senın yerınde olsam e-tıcaret falan denerdım ufakta olsa al sat mısalı

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,754
849
113
sen mobilya işinde kal başka cacığa bulaşma olmaz sensen

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
245
322
63
O sektörün kaymağını yiyip bitireli yıllar oldu artık herkes kendi yapabiliyor maymunlar gözünü açtı
Şuan yapan yine var ama adamlar dolandırıcı değil en azından bir an onu düşünerek olumlu baktım mesela Türkcell 250 tl limit verdi ama paycell de gözükmüyor ya alışveriş yapacan yada istanbul kart alacaksın istanbul kart aldım onu bozdu mesela şirket gözü ile kâr onu demek istedim

Ceo1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,754
1,040
113
Yarı yarıya evet ama şirket gözü ile bakarsan iş değişiyor bizim yönden tamam dediğim bişey yok tefecilik gibi ama isteğe göre yapıyor sonuçta yaptıran
Tefecidende isteği ile alıyor parayı.kimse zorla para vermiyor.gecersiz sebep.uyusturucuda isteyerek alıyor insan.kimse kimseye zorla satmıyor.bilmem anlatabildim mi.İnsanlarin durumlarından faydalanma var mecburiyetten durumdan istifade etme durumu var.Helalinden dedigin için yazıyorum bunları.Bunlar helal değil maalesef.

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,763
3,473
113
Sokakta gıda üzerine satış yapmak daha mantıklı, ekonomisi bitik ülkelerde halk bi süre sonra hayal ettiği ev araba vs ulaşamayacağını anlayınca birikim yerine yeme içmeye daha çok yöneliyor, rakiplerimiz arjantin venezuella pakistan gibi batık ülkelerde bu durum çok popüler.

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,822
7,495
113
Kumar işte böyle bombok bir şey arkadaşlar. Fabrikadaki bir amele bile, sizin zor durumda yapacağınız para bulma telasesine bile, bir lider, bir öncü olabiliyor. Ne kadar bombok bir durumdayiz gerisini siz düşünün.

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,163
5,996
113
Dusundugun zaman para kazandirabilecek bir is gibi gorunuyor. Kredi kartina nakit odeme, hepsipay bozumu,hadi kart bozumu, mobil odeme v.s. ama bir sure sonra vergilendirme sorunu cikar karsina, banka hesaplarina bir suru girdi cikti olunca... Hepsinden onemlisi, adam bozum yapar, sonra gider dolandirildim diye dava acar, ugrasir durursun.
Bir iste calisip ek is olarak yapmak mantikli, ama gecim saglayacak kadar cok islem mantikli gelmiyor

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,754
849
113
Kardeş bilgisayarı çok iyi biliyorum diyorsun ticaari zekan varsa hangi şehirde sin Oranın yöresel ürünlerini sat paran olmasada yapılır mesela peynir zeytinyağı fıstık çay bulundugun şehre göre al sat al sat

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,105
6,393
113
iddadan kazandığın para bu düşündüğün işten daha helal bence 😂

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,816
4,037
113
Dostum bu işi 5-6 senedir yapan birini tanıyorum güzel kazançlar yakaladı zamanında moneypay mobil ödeme razer paycell hadi kredim derken bir sürü yöntem çıktı eleman %60 veya adamına göre daha yüksek bozuyordu moneypay zamanlarında sigara alıp 2 lira ucuza satıyordu öylesine bir demiştim sen de köşeyi döndün diye adam 2-3 dk lık sesli mesaj attı baya güzel kazanmıştı anlat anlat bitiremedi ha şu an durumlar nasıldır bilemem

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
245
322
63
Dostum bu işi 5-6 senedir yapan birini tanıyorum güzel kazançlar yakaladı zamanında moneypay mobil ödeme razer paycell hadi kredim derken bir sürü yöntem çıktı eleman %60 veya adamına göre daha yüksek bozuyordu moneypay zamanlarında sigara alıp 2 lira ucuza satıyordu öylesine bir demiştim sen de köşeyi döndün diye adam 2-3 dk lık sesli mesaj attı baya güzel kazanmıştı anlat anlat bitiremedi ha şu an durumlar nasıldır bilemem
Parasının güzel olduğundan zaten eminim önemli olan yaptırdığın yer ve sermaye parası
Fabrikada asgari ücretle çalışmaktan bin kat iyi aldığım paraya da değmiyor