Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

İş Kurma Fikri Hakkında

yerim26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
251
55
28
20 dairesi olan adam Aylık 400 binini alır oturur yine büyük para değil ama cajun la majun la uğraşmaz en azından kişi kendinden bilir işi benim bir klasör tapu var kirada bile değil yüzde sekseni eylülde vasilik davam var hepsi üzerime geçecek akli dengemin yerinde olmadığını iddia edip 3 abim ve annem babamdan kalan mallara çökmeye çalışıyor 2 yıldır evden çıkmıyorum günlük masrafım 20 bin ona rağmen rahat değilim akşam 7 de param kalmıyor çuval gibi içip sızıyorum zenginlik sandığın gibi 10 daire 20 daireyle olmaz zenginlik başka bir şey canım kardeşim
Usta sen daha zenginmisin zenligin adını koyamamissin sadece sana gore zenginlik aile bana gore saghlik baskasina gore huzur yada zenginligi ali koc zannediyon bilmiyorum daaa zenlik paradır maldır dunyadageriside hikayedir zenginsen ama anlattigindan senin ne yapmaya calistiginida anlamadım milletin parasinamı cokmeye calisiyon oda ayri bi konu🤣🤣

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,433
1,272
113
Usta sen daha zenginmisin zenligin adını koyamamissin sadece sana gore zenginlik aile bana gore saghlik baskasina gore huzur yada zenginligi ali koc zannediyon bilmiyorum daaa zenlik paradır maldır dunyadageriside hikayedir zenginsen ama anlattigindan senin ne yapmaya calistiginida anlamadım milletin parasinamı cokmeye calisiyon oda ayri bi konu🤣🤣
Hayırdır oğlum kimin parasına cokecekmisim nasıl konuşuyon sen sen benim bu forumda kimseden Bi talepte bulunduğumu gördün mü sizi adam yerine koyup sohbet ediyoruz diye boyunuzdan büyük cümle kurmayın saygılı ol ben bu forumda sevdiğim adam gibi olan herkese yardım ederim bir kaç kişininde hayatını kurtaracam Allah izin verirse benim cebimde 5 kuruş olmasa namım yeter Bi daha benimle bu tarz konuşma bu Forumda iki kişiyi affetmicem üç olmasın

yerim26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
251
55
28
Hayırdır oğlum kimin parasına cokecekmisim nasıl konuşuyon sen sen benim bu forumda kimseden Bi talepte bulunduğumu gördün mü sizi adam yerine koyup sohbet ediyoruz diye boyunuzdan büyük cümle kurmayın saygılı ol ben bu forumda sevdiğim adam gibi olan herkese yardım ederim bir kaç kişininde hayatını kurtaracam Allah izin verirse benim cebimde 5 kuruş olmasa namım yeter Bi daha benimle bu tarz konuşma bu Forumda iki kişiyi affetmicem üç olmasın
🤣🤣🤣🤣🤣🤣sen seni bilirsin hikaye anlatma ben seni anladim ueter bana
Sen seni bilirsin ben seninle 2 muhabbet ettim ben seni tanidim ve anladim sen 2kisi degil ilk kendini kurtar🤣🤣🤣

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,433
1,272
113
🤣🤣🤣🤣🤣🤣sen seni bilirsin hikaye anlatma ben seni anladim ueter bana

Sen seni bilirsin ben seninle 2 muhabbet ettim ben seni tanidim ve anladim sen 2kisi degil ilk kendini kurtar🤣🤣🤣
Sen beni taniyabilecek adam olsan biraz saygılı biraz adam olursun o gülücükleri senin götünde söndürürüm seni iban numarandan bulur seni bankamatikten aldırırım köpek sen kimsinde beni çözüyorsun seni Eskişehirin ortayerinde oynatırım bu forumda saygısız Bi kaç kişi var Allaha yemin olsun paraya kıyıp onların videosunu cektiricem sen kimsin lan it ben ilk cinayetimi 16 yaşında milletin Azrail gibi korktuğu adamlara işledim sonra sizi yakalayınca abiler özürler kıyma abi çoluğum çocuğum var ayağı sen benden özür dileyeceksin neden biliyormusun seni adam yerine koydum seni köpek kulübesine bağlarım bir yıl kimse bulamaz it seni

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,744
3,778
113
Ciğerim Sana Kaçırmaman bi teklif Sunuyorum , Her İşin Başında Yol yürüyebileceğin bir dostun Olması , Şimdi konu nereye geldi diyeceksin … İşte sana Kaçırmaman Gereken teklif

Ortak Olmayı kabul ediyorum…

Beni Caima tanır , Herşey fazlasıyla var..
Ben Çokça fazla sahiplenirim, Söyle Bakalım Ortak ; Kaç Milyonumuz var ?

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,744
3,778
113
Ciğerim Sana Kaçırmaman bi teklif Sunuyorum , Her İşin Başında Yol yürüyebileceğin bir dostun Olması , Şimdi konu nereye geldi diyeceksin … İşte sana Kaçırmaman Gereken teklif

Ortak Olmayı kabul ediyorum…

Beni Caima tanır , Herşey fazlasıyla var..
Ben Çokça fazla sahiplenirim, Söyle Bakalım Ortak ; Kaç Milyonumuz var ?
arkadaşlar anlaşılacağı Üzeri gülelim diye yazdığım birşey , Yarım akıllılar bunuda ciddiye alıp ciddi ciddi yazarlar Ayar Olurum :D

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
El yumrugunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş büyük laflara gerek yok burda bu kadar sakin olun beyler

baba12345

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
64
31
18
El yumrugunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş büyük laflara gerek yok burda bu kadar sakin olun beyler
kral konuyu baştan sona okursan herkese sakin teşekkür ederek saygılı konuştum bana küfürlü konuşmuş yine saygımı bozmadım ama 35 yaşındayım yemem yani

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,638
3,398
113
Merhaba arkadaşlar forumda genelde aktifim ancak mesaj yazma alışkanlığım yok ama bir iş kurma fikrim var sizlere de danışmak istedim cajun corner için franchise bayilik almak istiyorum ortak ile birlikte ve maliyeti 3.450.000 tl yi buluyor sizde mantıklı bir girişim mi ? Yoksa kafe 101 tarzı bir yer açmayı düşünüyorum onun maliyeti daha uygun ama cajun un yetkilisi yatırdığım parayı 15 ayda amorti edeceğine emin sizin fikirleriniz nelerdir ?
15 ay uzun bi süre,açıkcası benim nakitim olsa bu ortamda emtiyaya gömerdim onların arasında da gümüş çok değerli geliyor,altın-gümüş rasyosu tarihte ilk defa bu kadar açıldı,gümüş bi yerde yakalayacaktır,bana göre şu küresel krizde herşeyin sanala döndüğü ortamda fiziki gümüş 1-2 senede en az 50x yapar.

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
kral konuyu baştan sona okursan herkese sakin teşekkür ederek saygılı konuştum bana küfürlü konuşmuş yine saygımı bozmadım ama 35 yaşındayım yemem yani
Sarhoş kral karşındaki sinirlenmekte haklısın böyle ufak meseleler adamı katilde eder ne güzel dükkan acacan yoksay seçeneği var uğraşma hayatta amacı yok adamin gebertsen nolcak

baba12345

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
64
31
18
15 ay uzun bi süre,açıkcası benim nakitim olsa bu ortamda emtiyaya gömerdim onların arasında da gümüş çok değerli geliyor,altın-gümüş rasyosu tarihte ilk defa bu kadar açıldı,gümüş bi yerde yakalayacaktır,bana göre şu küresel krizde herşeyin sanala döndüğü ortamda fiziki gümüş 1-2 senede en az 50x yapar.
evet gümüş güzel yatırım gibi geliyor ama 15 ay idare edilebilir bi süre gibi geliyor bakalım eyvallah saolasın fikrin için

baba12345

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
64
31
18
Sarhoş kral karşındaki sinirlenmekte haklısın böyle ufak meseleler adamı katilde eder ne güzel dükkan acacan yoksay seçeneği var uğraşma hayatta amacı yok adamin gebertsen nolcak
doğru söylüyosun kral ama işte insanda sinir stressden bazen böyle olabiliyor saolasın

Theadren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,987
4,070
113
Merhaba arkadaşlar forumda genelde aktifim ancak mesaj yazma alışkanlığım yok ama bir iş kurma fikrim var sizlere de danışmak istedim cajun corner için franchise bayilik almak istiyorum ortak ile birlikte ve maliyeti 3.450.000 tl yi buluyor sizde mantıklı bir girişim mi ? Yoksa kafe 101 tarzı bir yer açmayı düşünüyorum onun maliyeti daha uygun ama cajun un yetkilisi yatırdığım parayı 15 ayda amorti edeceğine emin sizin fikirleriniz nelerdir ?
Cajun corner işine girme cafe işinde tonla para var kendimiz yaptığım için biliyorum

Ahmettatlici

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,359
350
83
3 milyona 4 tane Clio alıyorsun korsan taksi işine giriyorsun günlük araç başına 4 k cebine koyuyorsun