Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

İş Kurma Fikri Hakkında

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,253
1,053
113
1k yap 250 yatır 500 çek bonusu kovalayan adamlara( ben de dahil) burada sorman hata çoğu vizyonsuz çoğunun bir iş batırmışlığı kurmuşluğu yok. franchise alacam diyosun adam küçük al sat yap diyor asjfka. bu girdiğin sektörün çok değişkeni var bu arada. mekanından tut reklamına hizmet kalitesine şuna buna kadar birçok şey etkiliyor. kuzenim 3milyon gömüp muazzam mekan yapıp açmıştı kafe ama 1 senede battı bazen de şansın yaver gitmesi lazım kısaca. cajun corner'in ankara'da 15 20 e yakın şubesi var sanırım onların hepsiyle konuş mesela hepsi bambaşka şeyler der muhtemelen. allah utandırmasın dost
Reis ona kalırsa milyonluk adam da bu kumarı oynuyor. "1000 yap 250 yatır 500 çek" kadar basitleştirilecek bir forum değil burası. Milyonluk adamlar da var burada. Kumar oynayanları mal yerine koyman doğru değil

domenico

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
393
194
43
Dostum 15 ayda amorti etmesi için her saat işletmenin dolup taşması lazım. Konumun çok önemli öğrenci ya da iş yeri yoğunluklu bir yerde olursan belki amorti edebilir. Ama ortalama müşteri postansiyelinin olduğu bir yerde 15 ayda amorti etmesi imkansız. Yatıracağın miktar borç harç değilse mantıklı ama borca girip yapacaksan bütçen kadar bir iş kur derim kazandıkça elindeki para ile kendini büyütürsün. Şu devirde borca girmek büyük risk
her saat işletme dolup taşsa 15 ay değil 3-4 ayda çıkartır hocam ben kendim kafe işletiyorum bu konulardan pek anlamadığını düşünüyorum anlamadığın bir konuda da insanları yanlış yönlendirme bence

baba12345

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
64
31
18
Türkiye geneli bu ara elindeki parayı güven limana cek yani Altın al koy yastık altına banka ya sakin yatırma.. bugün açıklandı cari açık cumhuriyet tarihinin en yükseği bir trilyon dolar..jeo politik yönde İsrail Suriyelilerin resmen işgal altında türküye 4 yönden sarılı bir gün değil bir saatte bile hersey değişir.. elinde 100k bile olsa tut..benden söylemesi..ayrıca sana bir fal bakayip (?) Bir yıl boyunca bekle karar verme.. yasa dışı asla işlere girme kumar islerinde patron da olsan bereketi olmaz..ne huzurunu bozma..
Eyvallah dostum tavsiyen için ama artık yatırım için altınları çıkarma zamanı olduğunu düşünüyorum fal a felan da inanmıyorum saolasın kral ama bi 100 k felan altın yatırımım olabilir

baba12345

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
64
31
18
her saat işletme dolup taşsa 15 ay değil 3-4 ayda çıkartır hocam ben kendim kafe işletiyorum bu konulardan pek anlamadığını düşünüyorum anlamadığın bir konuda da insanları yanlış yönlendirme bence
Kral ben zaten cafe tarzı düşünüyodum en başta ama önüme böyle bi iş geldi bende buna girmeyi düşünüyorum 3-4 ay değil ben 12 15 ay arasına da okeyim ama dediğin gibi olursa daha güzel olur tabii :D

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,464
113
Merhaba arkadaşlar forumda genelde aktifim ancak mesaj yazma alışkanlığım yok ama bir iş kurma fikrim var sizlere de danışmak istedim cajun corner için franchise bayilik almak istiyorum ortak ile birlikte ve maliyeti 3.450.000 tl yi buluyor sizde mantıklı bir girişim mi ? Yoksa kafe 101 tarzı bir yer açmayı düşünüyorum onun maliyeti daha uygun ama cajun un yetkilisi yatırdığım parayı 15 ayda amorti edeceğine emin sizin fikirleriniz nelerdir ?
3.450.000 TL x tek maç = daha lüks bir mekan
Benden bu kadar, hayırlı olsun.

yerim26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
251
55
28
Kardeş adamın üç buçuk milyonu varmış iş kuracak sen diyorsun zengin bugün oturabilecegin sikko Bi daire 5 milyon üç buçuk milyonla ticarete atılıp para kazanılabilseydi inan hiç fakir kalmazdı bu ülkede zenginlik öyle bir şey değil aslan yeğenim vizyonunuzu büyütün 100 milyon 200 milyon büyük para değil sadece insan gibi bir yaşam sürmek için bir araç
Adamda 20 daire var kirada onu anlamamissin sen🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

21savage

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
205
107
43
Kral adam benim paramı neden kullansın 150 tane şube franchise vermiş sence ihtiyacı var mı ? Kafamı da zaten kullanıyorum ama fikir tavsiye almak istedim kafama yatmazsa zaten başka kendi işimi kurcam franchise alanlar saf mı oluyor valla çok değişik düşünce tarzın var ama eyvallah
niye kullanmasin kanka
aynen kirada 20 daire var ama mekan acmak icin ortak is yapiyor lolazo 20 dairesi olsa aylik 300k+ geliri olur mekanla mi ugrasir

Kartalistt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
114
41
28
Ankara da Havalimanı tarafında düşünüyorum Cajun işini
Kral bende Ankara da yaşıyorum ama akyurt tarafında çokta fast food kültürü olduğunu düşünmüyorum başka bölgeler için bakarsan mantıklı iş fikri ama bana sorarsan tavuk pilav işini de bir araştır derim düşük maliyet yüksek kazanç potansiyeli var

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,438
1,276
113
20 dairesi olan adam Aylık 400 binini alır oturur yine büyük para değil ama cajun la majun la uğraşmaz en azından kişi kendinden bilir işi benim bir klasör tapu var kirada bile değil yüzde sekseni eylülde vasilik davam var hepsi üzerime geçecek akli dengemin yerinde olmadığını iddia edip 3 abim ve annem babamdan kalan mallara çökmeye çalışıyor 2 yıldır evden çıkmıyorum günlük masrafım 20 bin ona rağmen rahat değilim akşam 7 de param kalmıyor çuval gibi içip sızıyorum zenginlik sandığın gibi 10 daire 20 daireyle olmaz zenginlik başka bir şey canım kardeşim

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,438
1,276
113
Türkiye geneli bu ara elindeki parayı güven limana cek yani Altın al koy yastık altına banka ya sakin yatırma.. bugün açıklandı cari açık cumhuriyet tarihinin en yükseği bir trilyon dolar..jeo politik yönde İsrail Suriyelilerin resmen işgal altında türküye 4 yönden sarılı bir gün değil bir saatte bile hersey değişir.. elinde 100k bile olsa tut..benden söylemesi..ayrıca sana bir fal bakayip (?) Bir yıl boyunca bekle karar verme.. yasa dışı asla işlere girme kumar islerinde patron da olsan bereketi olmaz..ne huzurunu bozma..
Bak işte tecrübe herşeyden değerlidir dayım lafı ağzımdan almış bu ülkede hiç kimse rahat değil diken üstünde yatırım yapacak zaman değil

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,438
1,276
113
Kral bende Ankara da yaşıyorum ama akyurt tarafında çokta fast food kültürü olduğunu düşünmüyorum başka bölgeler için bakarsan mantıklı iş fikri ama bana sorarsan tavuk pilav işini de bir araştır derim düşük maliyet yüksek kazanç potansiyeli var
Aslında eşeklik bizde adama diyoruz açma batarsın bırak sen ne karışıyorsun açsın batsın amk önümüzdeki yıllarda hepimiz aynı ekonomik seviyeye gelicez elimizdeki mallar gayrimenkuller para etmiyecek çünkü satın alacak kimseyi bulamayacaz şirketler zarar etmeye basliyacak çünkü bütün servet yüzde 7 lik kısımda altını bile bozduracak yer bulamayacaz o gün anlayacaz en değerli şey su ekmek ama çoğumuz bulamayacaz iki yıldır villanın içinde volta atıyorum çok varlığım var ama kaybedecek hiçbirşeyim yok bakıyorum gençliğe üzülüyorum herkes bitik hem maddi hem manevi siz siz olun adamlığı kaybetmeyin mülk Allahın dır birgün gider aynaya baktığınızda kendinizden eminseniz bu dünyada size hiçbirşey olmaz hayata korkusuzca bakmakta kendine olan saygıdan geçer