- 4,690
- 2,075
- 113
Arkadaşlar ayın 12 sinde işe başlamıştım 13 ünde bıraktım fakat edevlette çıkış tarihim 19 u olarak girmişler ozaman ben 8 gunlukmu maaş alırım ?
Ahahahahahahahhahahaha ya alin bunu burdanArkadaşlar ayın 12 sinde işe başlamıştım 13 ünde bıraktım fakat edevlette çıkış tarihim 19 u olarak girmişler ozaman ben 8 gunlukmu maaş alırım ?
Uzun zamandır bu konunun yolunu gözlemiştik teşekkür ederizArkadaşlar ayın 12 sinde işe başlamıştım 13 ünde bıraktım fakat edevlette çıkış tarihim 19 u olarak girmişler ozaman ben 8 gunlukmu maaş alırım ?
Dost ben 12 sinde başladım 13 ünde çıktım istifa verdim ama edevlette 8 günlük sigorta gözüküyorDevamsızlık nedeniyle çıkış girmişlerdir
Yok normal şartlarda 1 aylık maaşını alcan dost yasal hakkın.Arkadaşlar ayın 12 sinde işe başlamıştım 13 ünde bıraktım fakat edevlette çıkış tarihim 19 u olarak girmişler ozaman ben 8 gunlukmu maaş alırım ?
Dost soru sordum 1 günlük çalıştım ama edevlette 8 günlük çalışma gözüküyorYok normal şartlarda 1 aylık maaşını alcan dost yasal hakkın.
Kardeş siz bu kafayla nasıl yaşıyorsunuz bravo sizi varya tanısam çok rahat dolandırırımArkadaşlar ayın 12 sinde işe başlamıştım 13 ünde bıraktım fakat edevlette çıkış tarihim 19 u olarak girmişler ozaman ben 8 gunlukmu maaş alırım ?
HatadırDost soru sordum 1 günlük çalıştım ama edevlette 8 günlük çalışma gözüküyor
İşte hata yapmışlar dost onu diyorum ozaman ben şimdi 8 gunlukmu ücret alirimHatadır
Normalde 1 günlük ücret alırsın . Ama resmi bir yer ise SGK da kaç gün görünüyorsa o kadar maaşını hesaba yatırırİşte hata yapmışlar dost onu diyorum ozaman ben şimdi 8 gunlukmu ücret alirim
Resmi yer dost sgkda 8 gün gözüküyor işe giriş cikisNormalde 1 günlük ücret alırsın . Ama resmi bir yer ise SGK da kaç gün görünüyorsa o kadar maaşını hesaba yatırır
1 gün mü calistinArkadaşlar ayın 12 sinde işe başlamıştım 13 ünde bıraktım fakat edevlette çıkış tarihim 19 u olarak girmişler ozaman ben 8 gunlukmu maaş alırım ?
8 gün ödemesi yapması lazımResmi yer dost sgkda 8 gün gözüküyor işe giriş cikis
Resmi yer derken knk niye biraktinkiiResmi yer dost sgkda 8 gün gözüküyor işe giriş cikis
Pskilojim iyi değil dostResmi yer derken knk niye biraktinkii
4750 tl alırsın knk sgk tam ödendi ise tabiDost soru sordum 1 günlük çalıştım ama edevlette 8 günlük çalışma gözüküyor
Ne işi bu knkPskilojim iyi değil dost
Ama şöyle bir durum var dost işe başlayınca çıkınca QR kod okutuyoduk şimdi buna rağmen edevlette 8 günlük girdikleri için yine 8 günlük almam lazm degilmi8 gün ödemesi yapması lazım