http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Hk. Bilginize İhtiyacım Var

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,435
15,880
113
Uzun yıllar oldu artık ilk bekçilik alımıydı şimdi kaç senelik bekçiydim sağlık olsun artık inşallah senin iş olur.
Böyle saçma sapan şeyler yüzünden binlerce insanın memuriyet hakkını gasp etti bu devlet yazık kaç yıllık bekçiydin şimdi, bizim burası için diyorum bir arkadaşım var salla başı al maaşı 94 lira kılçıksız maaş alıyor evine yakın 3 mahalleden sorumlu, evrak kürek işleri yok denecek kadar az evine gidip öğlen akşam üst yemeğini de yiyor sadece zapt için 2 kere karakola gidip parmak basıyor yazık olmuş kanka.

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,719
1,501
113
Böyle saçma sapan şeyler yüzünden binlerce insanın memuriyet hakkını gasp etti bu devlet yazık kaç yıllık bekçiydin şimdi, bizim burası için diyorum bir arkadaşım var salla başı al maaşı 94 lira kılçıksız maaş alıyor evine yakın 3 mahalleden sorumlu, evrak kürek işleri yok denecek kadar az evine gidip öğlen akşam üst yemeğini de yiyor sadece zapt için 2 kere karakola gidip parmak basıyor yazık olmuş kanka.
Zaten noluyorsa garibana oluyor dost ben bir tane godomanin işinin cozulmedigini görmedim bu ülkede

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,435
15,880
113
Zaten noluyorsa garibana oluyor dost ben bir tane godomanin işinin cozulmedigini görmedim bu ülkede
Para ve tanıdık her kapıyı açıyor. Paran varsa yaşa paran yoksa öl memleketinde karnımızı doyurmayı değil nefes almayı hedefler olduk, neden bunca insan kumara düşüyor sefaletten,.

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,719
1,501
113
Para ve tanıdık her kapıyı açıyor. Paran varsa yaşa paran yoksa öl memleketinde karnımızı doyurmayı değil nefes almayı hedefler olduk, neden bunca insan kumara düşüyor sefaletten,.
Aynen öyle ben şu forumda bile binlerce insan var birinin keyfine oynadığını görmedim

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,576
8,219
113
Benim de aynısı olacaktı kanka çalışacağım karakollar çok yakındı evime ilk dönemin hepsi arkadaşım beraber kazanmıştık hepsi kebap takılıyor çoğuna devriye aracı da verdiler bi kısmı içeri evrak bölümüne attı kendini yandı gitti bizim hak sağlık olsun napalım

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,435
15,880
113
Benim de aynısı olacaktı kanka çalışacağım karakollar çok yakındı evime ilk dönemin hepsi arkadaşım beraber kazanmıştık hepsi kebap takılıyor çoğuna devriye aracı da verdiler bi kısmı içeri evrak bölümüne attı kendini yandı gitti bizim hak sağlık olsun napalım
Hava subaylığına seçildim tüm mülakatlardan geçtim o ara sigara alkol birşey yok fit vücudum vardı, körpeydik rahmetli dedem cezaevine girmiş gerekçesi ile sözlü mülakatta gerekçeyi bu şekilde iletip elendiğimi söylediler , olay maddiyat değil ki aldıkları ücret o kadar yüksek ki şuanda akıl dimaha sığmıyor yaktılar benide yaş oldu 33 şimdi kaç yıllık rütbeli subaydık yazık günah.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,576
8,219
113
Hava subaylığına seçildim tüm mülakatlardan geçtim o ara sigara alkol birşey yok fit vücudum vardı, körpeydik rahmetli dedem cezaevine girmiş gerekçesi ile sözlü mülakatta gerekçeyi bu şekilde iletip elendiğimi söylediler , olay maddiyat değil ki aldıkları ücret o kadar yüksek ki şuanda akıl dimaha sığmıyor yaktılar benide yaş oldu 33 şimdi kaç yıllık rütbeli subaydık yazık günah.
Geçmiş olsun sana da bro nasip değilmiş diyelim ne diyelim hayat devam ediyor

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,719
1,501
113
Allah inşallah bizim gibilerin ahh ını yanlarına bırakmaz merak etmeyin

Ruhadam

🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,504
212
63
2022 de benim de başıma gelmişti dostum dava açtım kazandıktan sonra 14 ay çalışmadığım dönemin parasını da toplu şekilde almıştım yasal faiziyle düzgün bir avukatla halledilmeyecek bir iş değil müşavir falan halt etmiş

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,719
1,501
113
2022 de benim de başıma gelmişti dostum dava açtım kazandıktan sonra 14 ay çalışmadığım dönemin parasını da toplu şekilde almıştım yasal faiziyle düzgün bir avukatla halledilmeyecek bir iş değil müşavir falan halt etmiş
Banada öyle dediler ikramiyelerin falan toplu yatar işe başlayınca dedi il sağlık müdürlüğü yatacak paradan da geçtim dost iş başı yaptirsinlar verecekleri parada onlarin olsun umrumda değil bunalıma girdim sadece herkes zannediyor ki ise ben gitmiyorum akrabalar vs bilirsin işte bos boş konuşmalar