Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Hakkında

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,798
1,809
113
Arkadaşlar maaşınız 50 civarı eylülde 65 falan olucak gümde 8 saatin 5 saatiçalışıyorsunuz ve dünyanın en tozlu yeri ayrıca gürültülü toz dan kastm demir tozu böyle bir ortam da çalışmaya devam edermismiz maske kullanıyoruz ama yetmıyor vardiyalı bir iş fikirlerinizi alabilirmiym 3 sene olucak
Demir tozunu bilirim yeri gelir maske bile yetmez çok zorda olmadigim surece asgariye calisirim o iste calismam saglik açısından

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,670
1,136
113
Arkadaşlar maaşınız 50 civarı eylülde 65 falan olucak gümde 8 saatin 5 saatiçalışıyorsunuz ve dünyanın en tozlu yeri ayrıca gürültülü toz dan kastm demir tozu böyle bir ortam da çalışmaya devam edermismiz maske kullanıyoruz ama yetmıyor vardiyalı bir iş fikirlerinizi alabilirmiym 3 sene olucak
Demir tozundan ilerki yaşlarda sıkıntısını çok çekersin 3 sene zaten az bişi değil zaten senin ciğerlere gecmiştir dostum o yüzden bırakma işi sal gitsin böyle bir ay falan olsa tamamda bende çatı kiremit işine geçtim 1 ay oluyor günlük 2.5 k kolay bir iş yok dedim gibi ilerleyen yaşlarda hastaliklar daha kolay çikar şimdi bir şey anlamassin dost

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Dost maaş çalışma saati iyi görünse de ileride karşına sağlık açısından baya olumsuzluk çıkarabilir bence buna kendin karar vermelisin..

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,435
574
113
Demir tozundan ilerki yaşlarda sıkıntısını çok çekersin 3 sene zaten az bişi değil zaten senin ciğerlere gecmiştir dostum o yüzden bırakma işi sal gitsin böyle bir ay falan olsa tamamda bende çatı kiremit işine geçtim 1 ay oluyor günlük 2.5 k kolay bir iş yok dedim gibi ilerleyen yaşlarda hastaliklar daha kolay çikar şimdi bir şey anlamassin dost
Yani vardiyalı ve çok tozlu kimse duramaz burda durmaz ben hala şaşırıyorum nasıl durduğuma işte parası 48 civarı bırakmak istiyorum tazmınat alıp ama tazminat vermıyorlar çıkarmıyorlar kendin çıkmanı istiyorlar

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
418
192
43
Yani vardiyalı ve çok tozlu kimse duramaz burda durmaz ben hala şaşırıyorum nasıl durduğuma işte parası 48 civarı bırakmak istiyorum tazmınat alıp ama tazminat vermıyorlar çıkarmıyorlar kendin çıkmanı istiyorlar
Hastaneye git ciğerlerine islemisse tozlar yada zarar görmüşsen bedensel olarak rapor alıp tazminat alıp çıkabilir sin hakkin var