Tm hastane ye gideyim kesin onlar hata yaptı sağolTescil hatası giderilince iner arşivden. Raporu aldıgın yere gidip oradan düzeltebilirsin diye düşünüyorum arkadaşım. Raporu aldığın yerle teslim ettiğin yer arasında bir noksanlık var onlar düzeltir.
Madur ettiler bel fıtığı ameliyatı oldum 2.5 ay rapor var parça parçaHastaneye git bizim validenin de öyle olmustu hastane cozdu durumu
Ondan sonra bu kadar göçmene aylık bağlayıp besliyorlar işte ulan bunların yatacak yeri yok seçim olsada kurtulsakMadur ettiler bel fıtığı ameliyatı oldum 2.5 ay rapor var parça parça
Bide bu iş kazası sonucu olduOndan sonra bu kadar göçmene aylık bağlayıp besliyorlar işte ulan bunların yatacak yeri yok seçim olsada kurtulsak
Kardeş e devletten 4a 4b 4c hangi sgk ya bağlıysan bak , örneğin : ankara ulucanlar ssk. Oraya gidip dilekçe vericeksin 1 haftada yatacak. Telden bilgi alamazsın hepsi başından sağıp başka bi yere yönlendirir.Mrb bilgisi olan varsa yardımcı olsun 1 ay raporum vardı bitti para yatmıyor tescil hatası arşive kaldırıldı diyor her yeri arıyorum bizlik birsey yok diyor da sorun nerde başından geçen varsa bilgi versin teşekkürler
Normalde hastahane onu sisteme girmesi lazım işyeride biz bu çalışana raporlu olduğu için ödeme yapmadık diye kuruma bildirmesi sonrası kolay e devletten iban tanımladınmı 2 3 iş gününde yatıyor genellikleMrb bilgisi olan varsa yardımcı olsun 1 ay raporum vardı bitti para yatmıyor tescil hatası arşive kaldırıldı diyor her yeri arıyorum bizlik birsey yok diyor da sorun nerde başından geçen varsa bilgi versin teşekkürler