http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Görememezlik Ödeneği Hata

Salih3466

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
564
170
43
Mrb bilgisi olan varsa yardımcı olsun 1 ay raporum vardı bitti para yatmıyor tescil hatası arşive kaldırıldı diyor her yeri arıyorum bizlik birsey yok diyor da sorun nerde başından geçen varsa bilgi versin teşekkürler

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,399
2,161
113
Tescil hatası giderilince iner arşivden. Raporu aldıgın yere gidip oradan düzeltebilirsin diye düşünüyorum arkadaşım. Raporu aldığın yerle teslim ettiğin yer arasında bir noksanlık var onlar düzeltir.

Salih3466

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
564
170
43
Tescil hatası giderilince iner arşivden. Raporu aldıgın yere gidip oradan düzeltebilirsin diye düşünüyorum arkadaşım. Raporu aldığın yerle teslim ettiğin yer arasında bir noksanlık var onlar düzeltir.
Tm hastane ye gideyim kesin onlar hata yaptı sağol

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Hastaneye git bizim validenin de öyle olmustu hastane cozdu durumu

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Madur ettiler bel fıtığı ameliyatı oldum 2.5 ay rapor var parça parça
Ondan sonra bu kadar göçmene aylık bağlayıp besliyorlar işte ulan bunların yatacak yeri yok seçim olsada kurtulsak

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,455
14,970
113
Mrb bilgisi olan varsa yardımcı olsun 1 ay raporum vardı bitti para yatmıyor tescil hatası arşive kaldırıldı diyor her yeri arıyorum bizlik birsey yok diyor da sorun nerde başından geçen varsa bilgi versin teşekkürler
Kardeş e devletten 4a 4b 4c hangi sgk ya bağlıysan bak , örneğin : ankara ulucanlar ssk. Oraya gidip dilekçe vericeksin 1 haftada yatacak. Telden bilgi alamazsın hepsi başından sağıp başka bi yere yönlendirir.

balalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,436
1,377
113
Normalde hastahane onu sisteme girmesi lazım işyeride biz bu çalışana raporlu olduğu için ödeme yapmadık diye kuruma bildirmesi sonrası kolay e devletten iban tanımladınmı 2 3 iş gününde yatıyor genellikle

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Screenshot_2022-10-03-19-27-25-61_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
Nereye gidiyor acaba bu paralar

islemhatasi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
161
92
28
Dilekçeye gerek yok. Raporu aldığın doktora git sekreteri raporu düzeltsin. Raporun son tescilini onaylamamış. Sonra işyerine söyle sgk e-vizite ye girip onaylasın 1 haftaya yatar paran