Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Fikirleri Hk.

zatara3

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
170
34
28
Sosyal medyaya yonel, youtube falan. Artik orası bitti iş kalmadı diyenler olabilir onlar yaniliyor henuz sosyal medya alaninda bosluk cok. Ipini koparan uzmanlik uzerinden video cekiyor boyle olunca diğer alanlarda muazzam bosluk oluyor..adamin biri dusun yillardir amatör küme maclarini yayinlayip anlatiyor buz gibj fikir.

Misal kaldigin yere , cevreye göre eğer ilgilenirsen fikir onerebilirim. Sermaye gerekmiyor bu sektorde iyi bir konu yetiyor.

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,462
2,435
113
Milyoner olacağın bir meslek eğer yapabilirsen parayı kırarsın. Kerane açacaksın Suriye'den falan da olsa şöyle 3-4 tane genç 30 yaş altı bulacaksın bakımı falan yapacaksın sonra hem canlı yayında tiktoktan dayilardan para kırarsın hemde elden ödeme para kırarsın. Bu ülkede abaza bitmez

vayarkadas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
642
239
43
Kesinlikle herhangi bir iş makinası operatörlüğü öğren

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,559
1,920
113
Düzgün bir ustanın yanına gir oto tamir olur oto elektrik olur kaporta boya olur şimdi birşey kazanamazsın ama geleceğini kurtarırsn

emrahyel76

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
73
15
8
Sosyal medyaya yonel, youtube falan. Artik orası bitti iş kalmadı diyenler olabilir onlar yaniliyor henuz sosyal medya alaninda bosluk cok. Ipini koparan uzmanlik uzerinden video cekiyor boyle olunca diğer alanlarda muazzam bosluk oluyor..adamin biri dusun yillardir amatör küme maclarini yayinlayip anlatiyor buz gibj fikir.

Misal kaldigin yere , cevreye göre eğer ilgilenirsen fikir onerebilirim. Sermaye gerekmiyor bu sektorde iyi bir konu yetiyor.
İstanbul Avrupa yakası kanka

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,596
1,283
113
Hizmet sektöründe zincir markalara gir asgari ücretli çalış giyim mağazaları (waiki defacto mavi vs) marketler (bim şok a101 migros) bunlarda bir süre çalış hiç sorun çıkarma 1 seneye müdüe yardımcısı yapıp denerler beğenirlerse 1-3 sene içerisinde mağazanın müdürünğn durumuna bağlı olarak orada müdür olursun ya da ihtiyacı olan bakşa şubeye müdür yaparlar iyi müdürlük yaparsan şubede çok sorun çıkmazsa stok açığı ya da kazanö açığı vs bölge müdürü yaparlar bir süre sonra ondan sonra rahatsın ve daha da yükselebiliyorsun genel müdürlükte vs

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,596
1,283
113
Hizmet sektöründe zincir markalara gir asgari ücretli çalış giyim mağazaları (waiki defacto mavi vs) marketler (bim şok a101 migros) bunlarda bir süre çalış hiç sorun çıkarma 1 seneye müdüe yardımcısı yapıp denerler beğenirlerse 1-3 sene içerisinde mağazanın müdürünğn durumuna bağlı olarak orada müdür olursun ya da ihtiyacı olan bakşa şubeye müdür yaparlar iyi müdürlük yaparsan şubede çok sorun çıkmazsa stok açığı ya da kazanö açığı vs bölge müdürü yaparlar bir süre sonra ondan sonra rahatsın ve daha da yükselebiliyorsun genel müdürlükte vs
Yaşın genç olsaydı iyi bir üniversitede oku derdim oradan sonrası rahat ama şu an bu yazdığım daha muhtemel ve yapması kolay cidden 90 iq ile bile yazdıklarımın hepsini çok rahat yaparsın dediğim yerlerde diğer herkes salak olduğu için öne çıkmak kolay

is45kardesler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
887
414
63
Selamın aleyküm agalar kumarı bıraktım 2 ay oluyor kendimi biraz topladım yaş 30 oldu meslek yok meslek edinmek için kurslara bakayım dedim işkur bitane bile meslek açmamış ismek desen hep boş kurslar mağaza market boş iş sizin bildiğiniz bugün karnimi doyurayim değilde beni ileriye taşıyacak gelecekli ne iş yapabilirim bu yaştan sonra yardımcı olup sohbete katilirsaniz sevinirim teşekkürler
NGUCTLSK1 işe ilk bu kodu almakla başlayanilirsin jojo sermaye çıkar belki

emrahyel76

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
73
15
8
Yaşın genç olsaydı iyi bir üniversitede oku derdim oradan sonrası rahat ama şu an bu yazdığım daha muhtemel ve yapması kolay cidden 90 iq ile bile yazdıklarımın hepsini çok rahat yaparsın dediğim yerlerde diğer herkes salak olduğu için öne çıkmak kolay
Kanka başvurdum bim şok cevap gelmedi 4 gün geçti

Tahtsızkral

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,140
354
83
en iyi iş tokatçılık bu devlette çalış çalış yıllardır bir yere gelemedim adamlar bir vurgun yapıyor 50 yıl dopdolu yaşıyor

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,596
1,283
113
en iyi iş tokatçılık bu devlette çalış çalış yıllardır bir yere gelemedim adamlar bir vurgun yapıyor 50 yıl dopdolu yaşıyor
Düz memurluk bir işe yaramaz kalifiye olacaksın müfettiş falan olsaydın yıllarını versen yönetim kurulundaydın şu an

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,845
3,315
113
Selamın aleyküm agalar kumarı bıraktım 2 ay oluyor kendimi biraz topladım yaş 30 oldu meslek yok meslek edinmek için kurslara bakayım dedim işkur bitane bile meslek açmamış ismek desen hep boş kurslar mağaza market boş iş sizin bildiğiniz bugün karnimi doyurayim değilde beni ileriye taşıyacak gelecekli ne iş yapabilirim bu yaştan sonra yardımcı olup sohbete katilirsaniz sevinirim teşekkürler
Kombi bakımı için bir yerde çıraklık yap 2 seneye kalmaz kapaarsin işi yada tesisatci çırağı ol 2 meslektede çevrene numaranı bırakarak güzel kazançlar saglarsin . Kimsenin de eline bakmazsın .. şuan Z kusaginin IQ su orangutandan hallice iş sanatı gerektiren her işte ekmek var gerisi boş

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,596
1,283
113
hocam bilerek sordum (Zaten üst düzey) memurum senin bildiğin gibi değil işler yalaka olmadan hükümeti desteklemeden şakşaklamadan bir bok olmuyor dik kafalıyım hükümeti de hiç sevmem bilmem anlatabildim mi
Dostum ben tahmin yazmıyorum buraya biliyoruz da konuşuyoruz senin üst düzey dediğin nedir

emrahyel76

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
73
15
8
Kombi bakımı için bir yerde çıraklık yap 2 seneye kalmaz kapaarsin işi yada tesisatci çırağı ol 2 meslektede çevrene numaranı bırakarak güzel kazançlar saglarsin . Kimsenin de eline bakmazsın .. şuan Z kusaginin IQ su orangutandan hallice iş sanatı gerektiren her işte ekmek var gerisi boş
Bugün çevremde hepsini aramışım sormusum yok diyor eleman ihtiyacı yok

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
133
43
Kanka kuruş yok kumarda en son borcumu ödedim şuan kuruş yok sermaye yok
Al sat için bir toptancıdan veya sebze halinden bir yer ile anlaş şuan durum müsait değil satar öderim de anlayışla karşılarsa verirler bizim burda böyle sermayesi olmayan malı satıp geri ödeme karşılığında alıp satıp karı ile geçiniyorlar.